bineCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „DINCOLO DE INTAMPLARI...
Ca Dumnezeu uneori pedepseste raul si uneori rasplateste binele, e ca sa stie omul ca raul se pedepseste si binele se rasplateste.
Daca o face rar in lumea aceasta, e semn ca o face sigur in cealalta. Daca uneori nu rasplateste binele dreptului e semn ca-i

ramet
Pentru a aduce tihna mult râvnită sufletelor, vă invităm să participați în pelerinajul pe care Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca îl va organiza în zilele de 18 - 19 mai 2019.

Vom poposi la următoarele obiective:
- Alba Iulia - Catedrala Reîntregirii Neamului (Catedrala Reîntregirii Neamului este cunoscută și sub denumirile de Catedrala Încoronării și Catedrala Arhiepiscopală) și un tur pietonal în Cetatea Alba Carolina.
- Schitul ”Înălțarea Sf. Cruci” din Aiud,
- Mănăstirea Râmeț,
- Mănăstirea Prislop,
- Mormântul Părintelui Arsenie Boca,
- Peștera Sf. Ioan de la Prislop (sihastrul martir a fost ucis în peștera care i-a fost chilie).

Prețul pelerinajului este 250 de lei/persoană. Înscrierile se pot face la sediul fundației, L-V, orele 9 -15 sau trimițând un email la adresa noastră: birou@fundatiaarsenieboca.ro
După înscriere aveți trei zile lucrătoare la dispoziție să plătiți costul integral al pelerinajului. În caz contrar veți pierde rezervarea făcută. Plata pelerinajului se poate face numerar la sediul fundației sau prin O.P. în contul nostru, specificând la obiectul plății: „Pelerinaj Prislop - mai 2019 și numele dvs/pelerinului”.
Prețul pelerinajului include serviciile de transport cu autocarul, 1 noapte cazare la mănăstirea Râmeț și două mese.

Contul nostru este acesta:
FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

targdePasti

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în perioada 20 – 29 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a Târgului dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală – „Tradiții și Flori de Sărbători”, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle.

targdePasti

Maria regina romanilor
Secretariatul General al Guvernului si Asociatia Humaniterra vă invită la spectacolul eveniment “Maria, Regina Inimilor”, dedicat celei mai iubite regine a românilor, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la contribuția decisivă a Reginei Maria la reîntregirea României.

AFIS FLORII 2019 RAMURI WEB

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită, în perioada 20 – 21 aprilie, la evenimentul cultural “Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii”, prilejuit de marea sărbătoare a creştinătăţii și unul dintre cele mai mari praznice împărăteşti, Duminica Floriilor când este retrăită intrarea triumfală a Domnului în Ierusalim, moment ce marchează începutul Săptămânii Patimilor.

noaptea portilor deschise
Arcul de Triumf este gazda cititorilor la „Noaptea Cărților Deschise”!

Vă invităm la o nouă ediție Noaptea Cărților Deschise, pentru al 7-lea an consecutiv cel mai mare eveniment de încurajare a lecturii. Pe 23 aprilie, de la ora 19.00 până la miezul nopții, Arcul de Triumf - simbolul victoriei și independenței în România - își deschide porțile și devine gazda extraordinară a cărților și cititorilor.

Sorin Lavric
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează conferința cu tema: „Să nu ne răzbunați! Despre deținuții, martirii și mărturisitorii din temnițele comuniste”.

URMA PASILOR 720x540 aprilie
Inspirat de pelerinajul în Israel întreprins de Olga Greceanu în 1933, care a dat naștere cărții „Pe urma pașilor Tăi, Iisuse”, spectacolul „Urma pașilor Tăi...” ce se va juca luni 15 aprilie 2019 ora 19.00, ARCUB - Sala Mare, este o încercare de a reconstitui și restitui trăirile unei rare experiențe religioase.

Accept Refuz