sfantul nicolaeDraganescu

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „SFANTUL IERARH NICOLAE”
„Poate ca si aci sta o taina a sfinteniei lui (n.n. Sf. Nicolae): in capacitatea lui de a aduna suferinta. Suferinta pe care o aduna de la toti, ii facea iubirea mai stralucitoare: - si acestea laolalta ard ca o faclie viata sfantului -, care apoi, mai multa suferinta atrage, sporind focul iubirii sale de

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în perioada 20 nov-20 dec 2017 o campanie promoțională menită să aducă bucurie și daruri în casele și sufletele dumneavoastră!

Lunacadourilor

- Durata campaniei: 20.11.2017 - 20.12.2017
- La o comandă minimă de 100 lei din magazinul nostru online, aveți o reducere de 25% la abonamentul anual simplu (fara CD) la revista Familia Ortodoxă

pateric carpatin
În seara aceasta, de la ora 18.00, la Alouette, str. Bibescu Vodă nr. 19, va avea loc lansarea volumului “Pateric Carpatin. File de Isihasm” (editura Platytera, 2017).

Prefață de ÎPS Varsanufie al Râmnicului.

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.

Subcategorii