Buna vestire 480x640 480x640Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „BUNA-VESTIRE”
„Aceasta nastere a lui Dumnezeu in faptura sa e de fapt o renastere a omului, - proces care a fost anuntat, pregatit si care a evoluat logic in
istorie. Aceasta insemneaza cuvintele : «La

Vl. Plopului 19 ian
Dragii noștri,

Plecarea din 21 martie 2020 la Valea Screzii și Valea Plopului nu va avea loc, ca urmare a declarării stării de urgență. Dorim să le fim de ajutor și să le expediem prin curier produsele solicitate pe lista de necesități!

Colega noastră, Cristina Arnăut, s-a ocupat să găsească oferte cât mai avantajoase.
Vă rugăm să sustineţi financiar demersul nostru, iată datele necesare:

Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca
Cont IBAN: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000 ,
Banca Românească, CIF : 25236717
cu mențiunea pentru:„Proiectul Valea Plopului”

sau direct la sediul din Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap. 2, interfon 002, Sector 1, București, program de luni până vineri, între orele 9.00 - 15.00. Cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon:
tel fix. 021 223 24 96, tel. mobil +40 760 141 744; +40 724 271 236.
Persoana de contact este Florina Ionescu.

Cu suma adunată până la data de 27 martie 2020, sperăm să acoperim cât mai mult din necesar.

A) Participarea la colecta de produse

- Alimente;
Produse: halva, soia, măsline, drojdie, ceai de fructe.
Conserve: mazăre, fasole verde, pastă de tomate, zacuscă, pate vegetal, mix de legume
Legume proaspete, fructe proaspete.
- Produse de igienă: soluție dezinfectantă pentru mâini, alcool sanitar, cloramină, igenol soluție
- Rechizite: pixuri colorate, cartoane colorate, acuarele colibri, lipici, caiete de matematică, dosare de plastic, folii pentru plastefiat.

B) Transportarea donațiilor
Din cauza pandemiei de coronavirus din țară, donațiile vor fi trimise către copilași, printr-o firmă de curierat, în data de 30 martie 2020.

C) Popularizarea acțiunii

Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul proiectului: Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.

Mulțumim tuturor și vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta.

Spuneți, vă rugăm, și cunoscuților dvs. despre această frumoasă acțiune!

Ștefania Pauciuc

83832176 1111110675896369 8652261448002568192 n
În perioada 10 - 13 martie 2020, vă așteptăm la slujba Liturghiei Darurilor înainte sfințite de marți până vineri, începând cu ora 6.00.

83832176 1111110675896369 8652261448002568192 n

lansaredecarte Sophia
Librăria și Editura Sophia vă invită joi, 19 martie 2020, ora 18:00 la lansarea cărții „Doamna Păresimilor și cei șapte pantofi. Postul Mare pe înțelesul copiilor”.

marsultacerii
Vă invităm alături de noi luni, 9 Martie 2020, ora 19.30, la un scurt marş al tăcerii, pentru a ne arăta respectul şi recunoştinţa pentru cei care au avut curajul să se împotrivească regimului comunist criminal, cu preţul libertăţii, sănătăţii şi chiar cu preţul vieţii lor, salvând astfel demnitatea neamului Românesc.

IMG 20200305 WA0002 1 724x1024
Sâmbătă, 7 martie, ora 14.00, va avea loc în Bucureşti, Parcul Izvor, în faţa Palatului Parlamentului, un miting de protest împotriva Legii vaccinării obligatorii a populației României organizat de Alianţa Părinţilor din România, Asociaţia NEAM UNIT, Asociaţia PRO-CONSUMATORI şi Asociația PRO DECIZII INFORMATE.

scaled 512
Muzeul Municipiului București vă invită duminică, 8 martie, ora 12.00, la recitalul de chitară clasică intitulat „Vibrații și întrupări” susținut de muzicianul Laurențiu Topală la Casa Filipescu - Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151).

86322914 2887266888000936 6028504023236083712 n
Dacă doriți să aflați toate secretele Spațiilor Istorice ale Palatului Regal și să admirați Sufrageria Regală, Scara Voievozilor sau Sala Tronului, vă așteptăm în cel de-al treilea weekend al lunii, duminică 15 martie, când au loc tururi ghidate.