fiul risipitor 236Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „FIUL RISIPITOR ”
„Deci cauza desfigurarii omului sta in cautarea gresita a fericirii sale in lucrurile acestei lumi. Faptura omului, ca fiu al lui Dumnezeu, are ceva din infinitatea Tatalui sau, care nu se satura, nu numai cu roscovele

Giurgiu 15 febr
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 15 februarie, am vizitat Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu trei mașini (9 adulți și 1 copil) pentru a transporta cele solicitate (în principal, alimente), cumpărate din donațiile dvs. și ale persoanelor care ne-au însoțit (câteva imagini regăsiți aici).

Cu bucurie vă anunțăm că am reușit să colectăm mare parte din suma necesară pentru construirea unui solar, pentru care vă mulțumim! Sperăm că vom reuși cu ajutorul dvs. să strângem și restul sumei care să acopere și costul manoperei (aproximativ 3000 lei).
Orice donație poate fi virată în contul de mai jos:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza în cursul lunii aprilie.

Maica Domnului și Părintele Arsenie Boca să ne ajute pe toți în desăvârșirea lucrărilor plăcute lui Dumnezeu!

Concert Nicolae Voiculet
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un concert de Dragobete numit „Dăruiesc sunetul iubirii”, susținut de naistul Nicolae Voiculeț, luni, 24 februarie 2020, de la ora 18.00, în Sala Perpessicius din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8.
„Dragobetele” este una dintre sărbătorile populare românești legate de renaşterea naturii după vegetarea din iarnă şi face referire în primul rând la lumea păsărilor, considerate printre primele divinităţi ale naturii şi dragostei, mesagere ale zeilor.

Concert Nicolae Voiculet

86848850 2686523544717780 1312748868462444544 o
Vă anunţăm cu bucurie prima conferinţă din Postul Mare, intitulată „Calea prin pustiul Postului, așteptarea Învierii Domnului”, ce va fi susţintă de Înaltpreasfințitul Nicolae, Mitropolit de Mesogheia și Lavreotica, joi 12 martie, ora 19.00, în Aula Magna a Facultății de Drept, din București.

86708713 1495627183937792 4587171298584559616 o
Asociația Umanitară Tadeu și Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, vă invită duminică 23 februarie 2020, la cea de-a treia ediție a Târgului caritabil - „Mărțișoare pentru senioare” prin care vom vesti venirea primăverii.

84683190 2744114478967917 6262327033582321664 o
Vă invităm marți 18 februarie 2020, ora 18, la Centrul Educațional Socrate, bd. Nicolae Bălcescu nr. 16, sector 1, București (în incinta Hotel Bucharest Confort Suites, lângă Sala Dalles), la prezentarea cărții „Rezistența în munții Brașovului”, având ca autori pe doi dintre protagoniștii luptei anticomuniste din orașul de sub Tâmpa – foștii deținuți politici Petre Baicu și Alexandru Salcă.

15b61edceedc2791a4c561b1de5863f0
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și BRD Groupe Societe Generale vă invită joi, 13 februarie, de la ora 18:00, la un nou eveniment MyAntipa: un tur ghidat special, în cadrul căruia Muzeul Antipa va fi prezentat prin ochii actorului, scenaristului și regizorului Anghel Damian!

Inocentul 16 februarie 1434x2048
Vă era dor de un spectacol bun de teatru? Vă invităm la „Inocentul”, regizat de Radu Băieșu, după un text al lui Ion Băieșu, duminică, 16 februarie 2020, ora 17.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, Sala Perpessicius. Interpretează Dan Tudor.