vointaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „LUCRAREA PORUNCILOR STINGE CRIZELE VOINŢEI”
„Important nu este deci numai sa remarcam utilitatea sau necesitatea actiunii, ci de a vedea unitatea pe care o prezideaza si pe care o produce. Fara indoiala actiunea nu este eficace si normala decat daca este o sinteza, si iata de ce educatia fizica si

DSCN5259Doamne ajută, tuturor!

Cu bucurie vă anunțăm că, vom organiza a 2-a ediție a taberei "Zilele prieteniei la Valea Plopului", ce se va desfășura în perioada 05-09 august 2019. Tema taberei din acest an este "Veșnicia s-a născut la sat".

Printr-o serie de ateliere puse la dispoziție atât copiilor (pictura de icoane, teatru, dansuri, gestionarea financiară a bugetului personal, muzica, dezvoltarea îndemânării prin exerciții de creativitate) cât și părinților (atelier de igienă a relațiilor pentru mămici), ne dorim să intrăm pe frecvența sufletească a participanților, insuflându-le creșterea încrederii în propriile forțe și în cei din jur prin legarea de prietenii, aflarea de lucruri noi, învățarea din experiențe proprii.

Vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta !

Ne-am bucura mult dacă ne-ați putea sprijini prin donații pentru procurarea materialelor necesare desfășurării atelierelor în cât mai bune condiții.

Dacă doriţi să sustineţi demersul nostru, iată datele necesare:

Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca
Cont IBAN: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000,  Banca Romanească, CIF : 25236717
cu mențiunea pentru "Proiectul Valea Plopului, Tabăra Zilele Prieteniei "

sau direct la sediul din Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap. 2, interfon 002, Sector 1, București, program de luni până vineri, intre orele 9.00 - 15.00. Persoana de contact este Florina Ionescu.

Cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon: tel fix. 021 223 24 96, tel. mobil: +40 760 141 744; +40 724 271 236.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul taberei: Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.

Scoala rostului romanesc

„Pe vremea mea nu era așa” – astfel încep multe din discuțiile în contradictoriu între generații, fie că sunt despre educație, alimentație, jucării sau timp liber.
Vara aceasta, la Casa cu Rost, le arătăm copiilor cum se întâmplau lucrurile „pe vremea părinților” în cadrul școlii de vară de meșteșuguri. Vom înlocui telefonul cu acul sau cu croșeta, vom lăsa tableta pentru un tablou pe sticlă, iar locul laptopului va fi luat de ceramică.

Scoala rostului romanesc

tabara de vara MNLR
În perioada 23-28 iulie 2019, copiii cu vârste între 6 și 12 ani sunt așteptați la o serie de ateliere care au ca pretext obiectele spectaculoase expuse în sălile elegante ale MNLR (Strada Nicolae Crețulescu 8).

Valerian Grecu
Marți, 16 iulie 2019, ora 19.00, Parohia Sfânta Vineri Pajura, vă invită la o seară duhovnicească alături de monahul Valerian Grecu, martor și mărturisitor
luminos al unui fragment de istorie însângerată a României, când „pușcăriile s-au transformat în catedrale”.

albinele partenerele naturii
Recomandăm, înscrieți participarea copiilor la atelier pe https://forms.gle/N4rbPEWtSb5uoRSV6. Locația evenimentului va fi comunicată din timp, depinde de numărul de persoane care exprimă intenția de participare și de starea vremii.
”Albinele, partenerele naturii” este un eveniment organizat în comuna Berceni, Ilfov, în 7 Iulie, 2019, între orele 18:00-20:00, în cadrul campaniei ”Iulie fără Plastic”.

pianul cu poeme
Vineri, 5 iulie 2019, de la ora 19.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la „Pianul cu poeme”, un recital de muzică și poezie de dragoste susținut de actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu.

scaled 1024
Muzeul Municipiului București vine în întâmpinarea copiilor și părinților propunând pentru vacanța mare noi, diverse și atractive programe educativ-distractive, care se vor desfășura în lunile iulie și august.

Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descriere.

Accept Refuz