ȘTIRILE NOASTRE

pictura Arsenie Boca 01Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „MARELE   EXAMEN”
„Lumina dinauntru e aceea care-i descopera adevarata fiinta. Cand aceasta lumina launtrica s-a aprins, atunci intr-o clipa cunosti ca, pentru om, descoperirea lui Dumnezeu intr-insul, este propria lui descoperire. Si inspre acolo se

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

noiembrie Prislop
Vă invităm să călătoriti alături de noi în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 29 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:

morm.PrislopPlecarea din București va fi marți, 27 noiembrie, la ora 7 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 6.30. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca și apoi vom pleca spre cazare, la Hunedoara, hotel Rusca.
A doua zi de dimineață vom pleca spre Mănăstirea Prislop și vom participa la Parastasul Părintelui Arsenie Boca.

Întoarcerea la București, cu ajutorul Domnului, va fi miercuri seara, 28 noiembrie, în jurul orei 22.

Costul pelerinajului, este de 240 lei/ persoană și va include: transport, cazarea la hotel trei stele, 2 mese în zilele de sâmbătă și duminică.

Vă invităm să vă înscrieți și să plătiți până pe data de 5 noiembrie 2018, inclusiv. Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: "pelerinaj Prislop și numele pelerinului". Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: birou@fundatiaarsenieboca.ro. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să faceți plata pelerinajului, avans sau integral.

Vă așteptăm alături de noi!

EVENIMENTE / INVITAȚII

Ciprian Porumbescu povestea unei balade
Primăria Municipiului București prin Casa Artelor "Dinu Lipatti" vă invită duminică, 14 octombrie 2018, la evenimentul extraordinar “Ciprian Porumbescu, povestea unei Balade” la Casa Artelor „Dinu Lipatti”, eveniment prilejuit de celebrarea a 165 de ani de la nașterea lui Ciprian Porumbescu.

Ciprian Porumbescu povestea unei balade
Primăria Municipiului București prin Casa Artelor "Dinu Lipatti" vă invită duminică, 14 octombrie 2018, la evenimentul extraordinar “Ciprian Porumbescu, povestea unei Balade” la Casa Artelor „Dinu Lipatti”, eveniment prilejuit de celebrarea a 165 de ani de la nașterea lui Ciprian Porumbescu.

0
0
0
s2sdefault

cartea sold
Muzeul Municipiului București – Palatul Suțu
vă invită în ziua de joi, 11 octombrie 2018, ora 18.30, la Conferința „Cartea soldatului”,susținută de Doina Ruști și la premiera documentarului Cartea Soldatului/Soldier's Book, realizat de Doina Ruști și Marius Doinici.

0
0
0
s2sdefault

100 de ani in 100 concerte
În acest weekend, 13 - 14 octombrie, de la ora 10.00, vă așteptăm din nou la atelierele creative în cadrul proiectului ”100 de ani în 100 de concerte”, la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.

0
0
0
s2sdefault

pr.Nicolae Bordasiu
Duminică – 07.10.2018, ora 18:00, la Biserica „Șerban Vodă” din București, venerabilul Părinte Profesor Nicolae Bordaşiu – slujitor la Biserica „Sfântul Silvestru” din Bucureşti, ne va vorbi despre „1918 – cel mai frumos an din istoria Românilor!”

0
0
0
s2sdefault

TargulBucurestilor
Primăria Capitalei, prin Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează cea de-a treia ediție a Târgului Bucureștilor, în perioada 10 - 14 octombrie 2018, în Parcul Izvor.

0
0
0
s2sdefault

referendum
Iubiți frați și surori, iubitori ai Părintelui Arsenie Boca,

Dacă nu ați făcut-o încă, vă rog sa mergeți să votați la Referendum și nu singuri ci cu toți cei ai voștri!
Avem de dat un răspuns pentru cel mai important examen al nostru, din ultimii 30 de ani.
Dați deoparte manipulările celor care nu se gândesc la viitorul României și votați cu conștiința apartenenței la un neam de martiri eroi și sfinți!

Cristian Filip - Președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca

0
0
0
s2sdefault
Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz