cincizecimea personala sau preotia imparateasca a mirenilor 85234Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „UN IDEAL IN RUGACIUNE
Cand a vrut Dumnezeu sa pedepseasca semetia Turnului din Babilon (Facere 11,1-9) a amestecat limbile oamenilor incat, de atunci, orice neintelegere

Redirecţionati 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre

Directionati2lasuta

Aceia dintre dumneavoastră care ne puteți ajuta, descărcați formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular. Pentru a completa/descărca formularul, click aici sau contactaţi-ne la adresa de email: birou@fundatiaarsenieboca.ro.

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 2 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până la data de 31 iulie 2019, data limită de trimitere a formularului completat - data poștei.
Redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.
Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la această procedură legală de ajutor a fundației noastre.

Formular 230 OKMulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente către fundația noastră, aceste sume ajută fundația noastră să își poată desfășura activitatea zilnică.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

afis conferinta 21 iunie
Muzeul Municipiului București vă invită vineri, 21 iunie 2019, ora 18.00, să participați la conferința „Cele șapte păcate ale vieții virtuale”, susținută de Prof. Dr. Read Schuchardt, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).
Conferința va fi în limba engleză.
Intrarea este liberă.

afis conferinta 21 iunie
Conferința va fi în limba engleză.
Intrarea este liberă.

AFIS VARA PE ULITA e1560166379248
Au început înscrierile pentru Tabăra de creație „Vara pe uliță”, ajunsă anul acesta la cea de-a 27-a ediție, înscrisă în programul “Vacanță la Muzeul Satului”.

eveniment Constantin Iulian
Marți 11.06.2019, ora 17:30, la Centrul Cultural al Sectorului 2 „Mihai Eminescu” din str. Jean Louis Calderon nr. 39, cu ocazia împlinirii a 7 ani de la trecerea în veșnicie a mărturisitorului și luptătorului anticomunist Constantin Iulian, vă invităm la o manifestare memorială dedicată vieții, luptei și mărturisirii acestui sfânt al temnițelor comuniste.

sf. Iuda Tadeu
În seara zilei de vineri, 21 iunie 2019, la Biserica "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar se va săvârşi slujba de priveghere închinată Sfântului Apostol Iuda Tadeu, ruda Domnului.

Basarabia Sufletului Meu Afiș Lansare București v5 1089x1600
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită marți, 11 iunie 2019, ora 18.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe) la evenimentul de lansare a antologiei Basarabia Sufletului Meu / The Bessarabia of My Soul.

sorin mihalache
Hristos a Înviat!

Parohia „Șerban Vodă” din București organizează ultima seară duhovnicească din acest sezon, cu tema: „Liniștea interioara și zgomotul lumii”.
Evenimentul spiritual va avea loc în după amiaza Praznicului Înălțării Domnului – Joi – 06.06.2019, orele 19.00, la Biserica „Șerban Vodă” din București, sector 4, str. Petre Țuțea nr. 1.

Accept Refuz