anunt priveghere sf. ioan gura de aur 1
Vineri, 13 noiembrie 2020, de la ora 18:00, la slujba de Priveghere în cinstea Sfântului Ioan Gură de Aur, ne vom ruga pentru o lume educată, milostivă și căutătoare a Luminii din Sfintele Scripturi.

120889919 1705350752965433 4394968804350819352 o
1 noiembrie 2020, a-IV-a ediție ARTE pentru CARTE, târg caritabil pentru copii și tineri cu rezultate excepționale la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse.

Afis dumitru 2020 site
În perioada 23 – 25 octombrie 2020 la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” are loc Târgul de Sfântul Dumitru – eveniment de tradiție care reface atmosfera târgurilor din satul de altădată care aveau loc în zilele marcate de sărbătorile Sfinților, cinstiți de biserica și de sat, la date fixe.

ACtC 3dYj90VwcGfD2gP6gK7FzzKe3B2GF7sfCGMDIRplg4QeNtGCSGO1 7IGVbVFA4LN77s1VKPzqNN8AAyjvcPg aK1zHksXczCIWpMiNYUvEZdbByYzftlCx1Rxxu9oYr1SLmaIoIh2osNeWr9Pa PtMw1550 h872 no
Anul acesta, pe 29 septembrie s-au împlinit 110 ani de la nașterea unuia dintre marii duhovnici români ai secolului trecut și ocrotitorul Fundației noastre: Părintele Arsenie Boca. A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an ne-am adunat toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie şi am plecat în Țara Făgărașului.

Teolog, pictor și duhovnic, Părintele Arsenie s-a născut pe data de 29 septembrie 1910, fiind botezat cu numele de Zian. De-a lungul timpului, a fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbata de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop.

117929905 909139109591959 3477696697227319060 n
Vă așteptăm cu bucurie și multe bunătăți la ediția a-IV-a AuGUSTeria, duminica 23 august 2020, ora 11.00 în Centrul Vechi, pe strada Franceza nr 1, în curtea Bisericii Sfântul Dumitru Poștă. Veniți să vedem împreună ce gust au faptele bune!