DOREL VISAN BISERICA SERBAN VODA
Invitație la o seară culturală specială, o întâlnire spirituală deosebită la Biserica „Șerban Vodă” din București, str. Petre Țuțea nr. 1, sector 4.

zilele Bucurestiului
Cu prilejul împlinirii a 560 de ani de atestare documentară a oraşului Bucureşti (20 septembrie 1459), a 360 de ani de când Bucureştiul a devenit Capitala Ţării Româneşti (1659), Primăria Municipiului București prin Muzeul Naţional al Literaturii Române organizează, în perioada 20-22 septembrie 2019, o serie de evenimente culturale reunite sub genericul „Zilele Bucureștiului”: ateliere pentru copii, conferințe, lansarea Audioghidului MNLR și concerte de muzică folk. Menționăm că sâmbătă, 21 septembrie, Muzeul Național al Literaturii Române este deschis până la ora 24.00.

hram de toamna la biserica sfantul vasile victoria 125960
Parohia „Sfântul Vasile cel Mare”-Victoria din Protoieria Sector 1 Capitală își va sărbători sâmbătă, 14 septembrie, de Înălțarea Sfintei Cruci, hramul de toamnă. Cu acest prilej, în ajunul și în ziua sărbătorii vor avea loc mai multe evenimente.

Arsenie Boca
Episcopia Devei şi Hunedoarei a anunţat joi, 5 septembrie 2019, aprobarea documentaţiei necesare pentru canonizarea Părintelui Arsenie Boca întocmite de Comisia specială teologică a Mitropoliei Ardealului.

Sf.Efrem vol 2
Vă invităm cu mare bucurie, sâmbătă, 14 septembrie 2019, ora 17.00, la lansarea celui de-al doilea volum al cărţii "Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, tămăduitorul trupurilor şi al sufletelor". Cartea este editată de Asociaţia "Sfântul Nicolae şi Sfântul Efrem cel Nou" şi cuprinde 100 de mărturii primite pe adresa asociaţiei, în ultimii trei ani.

Accept Refuz