ofertaFamOrtodoxa

Dragii noştri prieteni,

Deoarece am primit cereri pentru pachetele de 40 de reviste şi după încheierea promoţiei, am hotărât prelungirea acesteia cu două săptămâni, până pe 20 Octombrie.
Vă reamintim că oferta noastră constă în achiziţionarea unui pachet de 40 de reviste la un preţ cu totul special (costurile de transport fiind incluse):
100 lei 40 de reviste simple (2,5 lei/buc.) şi 140 lei 40 de reviste cu supliment CD (3,5 lei/buc.).

Vă menţionăm faptul că revistele nu se repetă, iar la solicitarea dvs. putem personaliza pachetul, astfel încât să primiţi exact revistele care vă lipsesc.

Află mai mult

Pachetul include prin transportul prin FanCourier în centrele urbane, şi prin Poşta Română în centrele rurale, cu excepţia comenzilor cu plată ramburs (10 lei în plus).

Pachetul va fi configurat la cerere, în limita stocului disponibil, cu orice revistă doriţi, inclusiv ultimul număr apărut.

Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi, (după efectuarea comenzii), şi să ne spuneţi ce reviste doriţi, sau să completaţi Note comandă, în cazul comenzilor făcute direct în Magazinul nostru.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa:

Contact: S.C. ORTODOXPRESS S.R.L.

Adresa de corespondenţă:
Str. Constantin Rădulescu-Motru, Nr. 23, Bl. 35, Sc. A, Parter, Ap. 2,
Interfon 02, Cod Poştal 040361, Sector 4, Bucureşti

Telefon: 021.312.61.38 ; 0733.319.609 ; 0741. 933.264 .
www.familiaortodoxa.ro

Conferinta Stelian Gombos
CONFERINȚELE DUMINICALE CONTINUĂ, 15 OCTOMBRIE tema conferinței este:

afis Constantin Joja

InchisoareFemeiCu ocazia lansării cărţii LACRIMA PRIGOANEI, vom vorbi despre drama femeilor în închisorile politice ale secolului trecut, cu NICULINA MOICA şi ZOE RĂDULESCU, ambele foste deţinute politic în timpul regimului comunist, iar îndrăgita actriţă MANUELA HĂRĂBOR va recita din creaţiile literare ale femeilor din temniţele şi lagărele comuniste.. Cartea a apărut la Editura Sânziana.

Cu ocazia lansării cărţii LACRIMA PRIGOANEI, am fost invitată să rostesc câteva poezii scrise de femei deținute politic în regimul comunist. M-aș bucura să puteți veni, cei care sunteți din București. Nu pentru a mă auzi pe mine, ci pentru a le asculta pe două dintre supraviețuitoare. Doamnele Niculina Moica şi Zoe Rădulescu (care s-a nascut în penitenciar). Eu voi încerca doar să dau glas gândurilor celor urcate la Cer. (Manuela Harabor)

"Deschide, Părinte, ale cerului porți
Să intre cohorta de îngeri și sfinți
Schingiuiți și flămânzi, umiliți și cuminți,
Cu ochii mari de lumini în orbite de morți,
Cu fețele supte, cu oasele rupte,
Cu urme de cizme pe piepturi strivite,
Sub asprele zeghi cenușii, zdrențuite.
Deschide-le, Doamne, și ultima ușă.
În prag lepăda-vor trupul lor de cenușă
Și vor intra ca un abur cu un nimb de lumini,
Fără răni sângerânde, fără urme de spini.
Ascultă-i, Părinte, eternule Domn,
Și dă-le doritul, râvnitul lor somn
În liniștea sfântă a grădinii cerești.
Prin ierburi vor trece aripi îngerești,
Iar jos, pe pământ, când privești iertător,
Vei vedea prin celule doar crucile lor." (Rugă pentru cei care au murit în închisori de Eugenia Indreica-Damian)

FOTO: Dinu Lazãr. Imagine din filmul “Binecuvantatã fii, închisoare”, de Nicolae Mãrgineanu

Concert „Seară de valsuri”, octombrie 7 orele: 18:30 - 19:30

ValsuriMuzeul Municipiului București vă invită la concertul „Seară de valsuri”, cu Arlinda Morava (soprană), Andreea Ștefănescu (vioară) și Bucharest Ladies Cvintet, desfășurat în ziua de sâmbătă, 7 octombrie, ora 18.30 la Muzeul Nicolae Minovici.

Arlinda Morava (Soprano) este născută în Tirana, Albania, a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu din București și are un Masterat canto de operă în Elveția. A fost solistă a Operei Române București, este laureată a multor concursuri naționale și internaționale, colaborează cu multe instituții de profil din România, obținând premiul VIP (2012) pentru rol în opera Flautul Fermecat de W.A. Mozart.
A întreprins turnee în marile orașe din România, dar și în străinătate, împreună cu Opera Națională din Galați.
A susținut recitaluri pe scena Royal College din Londra și alte capitale și orașe europene, sub bagheta unor dirijori de renume.
Din repertoriul său fac parte arii de opere, operete, lieduri, piese religioase, piese folclorice românești și albaneze, în aranjamente clasice și contemporane.