afis conferinta 21 iunie
Muzeul Municipiului București vă invită vineri, 21 iunie 2019, ora 18.00, să participați la conferința „Cele șapte păcate ale vieții virtuale”, susținută de Prof. Dr. Read Schuchardt, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).
Conferința va fi în limba engleză.
Intrarea este liberă.

AFIS VARA PE ULITA e1560166379248
Au început înscrierile pentru Tabăra de creație „Vara pe uliță”, ajunsă anul acesta la cea de-a 27-a ediție, înscrisă în programul “Vacanță la Muzeul Satului”.

eveniment Constantin Iulian
Marți 11.06.2019, ora 17:30, la Centrul Cultural al Sectorului 2 „Mihai Eminescu” din str. Jean Louis Calderon nr. 39, cu ocazia împlinirii a 7 ani de la trecerea în veșnicie a mărturisitorului și luptătorului anticomunist Constantin Iulian, vă invităm la o manifestare memorială dedicată vieții, luptei și mărturisirii acestui sfânt al temnițelor comuniste.

sf. Iuda Tadeu
În seara zilei de vineri, 21 iunie 2019, la Biserica "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar se va săvârşi slujba de priveghere închinată Sfântului Apostol Iuda Tadeu, ruda Domnului.

Basarabia Sufletului Meu Afiș Lansare București v5 1089x1600
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită marți, 11 iunie 2019, ora 18.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe) la evenimentul de lansare a antologiei Basarabia Sufletului Meu / The Bessarabia of My Soul.

Accept Refuz