descifrandportreteregale
Miercuri, 25 septembrie 2019, ora 18.00, conferința va decoda pentru dumneavoastră mesajele din spatele portretelor regale. Pornind de la lucrările expoziției „Ferdinand și Maria. Regii Marii Uniri”, doamna lector univ. dr. Marina-Cristiana Rotaru ne va traduce înţelesurile cu tâlc care completează portretele.

0
0
0
s2sdefault

hai la targ
Lume, lume, avem un mare anunț de făcut: Adoptă un țăran ajunge în această toamnă și în București. V-am spus noi că nu ne lăsăm, așa că iată-ne, în capitală, în 28 septembrie. Ne deschidem porțile pentru iubitorii de țărani la orele 12:00, pe strada Poterași 15, chiar la sediul Neamunit România.

0
0
0
s2sdefault

DOREL VISAN BISERICA SERBAN VODA
Invitație la o seară culturală specială, o întâlnire spirituală deosebită la Biserica „Șerban Vodă” din București, str. Petre Țuțea nr. 1, sector 4.

0
0
0
s2sdefault

zilele Bucurestiului
Cu prilejul împlinirii a 560 de ani de atestare documentară a oraşului Bucureşti (20 septembrie 1459), a 360 de ani de când Bucureştiul a devenit Capitala Ţării Româneşti (1659), Primăria Municipiului București prin Muzeul Naţional al Literaturii Române organizează, în perioada 20-22 septembrie 2019, o serie de evenimente culturale reunite sub genericul „Zilele Bucureștiului”: ateliere pentru copii, conferințe, lansarea Audioghidului MNLR și concerte de muzică folk. Menționăm că sâmbătă, 21 septembrie, Muzeul Național al Literaturii Române este deschis până la ora 24.00.

0
0
0
s2sdefault

hram de toamna la biserica sfantul vasile victoria 125960
Parohia „Sfântul Vasile cel Mare”-Victoria din Protoieria Sector 1 Capitală își va sărbători sâmbătă, 14 septembrie, de Înălțarea Sfintei Cruci, hramul de toamnă. Cu acest prilej, în ajunul și în ziua sărbătorii vor avea loc mai multe evenimente.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.