hram de toamna la biserica sfantul vasile victoria 125960
Parohia „Sfântul Vasile cel Mare”-Victoria din Protoieria Sector 1 Capitală își va sărbători sâmbătă, 14 septembrie, de Înălțarea Sfintei Cruci, hramul de toamnă. Cu acest prilej, în ajunul și în ziua sărbătorii vor avea loc mai multe evenimente.

0
0
0
s2sdefault

Arsenie Boca
Episcopia Devei şi Hunedoarei a anunţat joi, 5 septembrie 2019, aprobarea documentaţiei necesare pentru canonizarea Părintelui Arsenie Boca întocmite de Comisia specială teologică a Mitropoliei Ardealului.

0
0
0
s2sdefault

Sf.Efrem vol 2
Vă invităm cu mare bucurie, sâmbătă, 14 septembrie 2019, ora 17.00, la lansarea celui de-al doilea volum al cărţii "Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, tămăduitorul trupurilor şi al sufletelor". Cartea este editată de Asociaţia "Sfântul Nicolae şi Sfântul Efrem cel Nou" şi cuprinde 100 de mărturii primite pe adresa asociaţiei, în ultimii trei ani.

0
0
0
s2sdefault

Sporirea mintii
Vineri, 20 septembrie
2019, de la ora 21:30, ne vom ruga pentru un an școlar cu folos, cu spor și rezultate bune, dar și pentru studenții care se pregătesc să înceapă un nou an universitar.

0
0
0
s2sdefault

targul de Sf. Maria
Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” va invita în perioada 7 – 8 septembrie 2019 „Târgul de Sfânta Maria”. Evenimentul își propune refacerea atmosferei târgurilor de altădată din satul românesc în preajma sărbătorii Nașterii Maicii Domnului, denumită popular și Sântă Maria Mică, sărbătoare ce marchează sfârșitul verii și începutul toamnei.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.