marsul ptr.viata
Cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la a IX-a ediție a Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”, care va avea loc pe 23 martie în peste 500 de localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru viață este organizat de asociația Studenți pentru viață, iar adunarea participanților va începe la ora 11.00, în Parcul Unirii. La ora 12.00, se va pleca pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

0
0
0
s2sdefault

pancartaptrviata
Zeci de mii de oameni din peste 500 de localități din România și Republica Moldova participă în perioada 1-31 martie la Luna pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” și la Marșul pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” din 23 martie.

0
0
0
s2sdefault

invata sa protejezi viata
Vrei să poți vorbi deschis despre convingerile tale? Vrei să știi cum poți să-ți argumentezi eficient punctele de vedere? Vrei să înțelegi problematica pentru viață, istoria mișcării pentru viață în lume și în România, cum s-a ajuns ca la New York să se legalizeze avortul până în momentul nașterii și cu ce ne afectează asta pe noi? Dar mai ales, vrei să afli de ce merită să faci ceva pentru viață?

0
0
0
s2sdefault

pr. Necula
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează sâmbătă – 09.03.2019, orele 18.00, seara duhovnicească cu tema: 
„Postul Paștelui – Școala Duhovnicească a Bisericii”.

0
0
0
s2sdefault

pr.Irineu
Vă așteptăm pe 5 martie 2019, la parohia Sfinții Ioachim și Ana - Oborul Vechi, pentru a fi părtași bucuriei săvârșirii Tainei Sf Maslu și cuvântului de învățătură ținut de pr. Irineu Curtescu - "Ocrotirea Maicii Domnului".

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz