Constiinte Laurentiu Gheorghe  Invitație ConstiiLGheorghe


Miercuri, 31 mai a.c., ora 18,30, la Biserica Sfântul Silvestru, grupul ”Conștiințe în slujirea cu iubire a Adevărului” organizează o nouă întâlnire.

0
0
0
s2sdefault

Patriarhul Teoctist

Invitatie: Eveniment spiritual, comemorativ si omagial
Din seria: „Pro Memoria – Anul comemorativ Justinian Patriarhul si al aparatorilor Ortodoxiei in timpul comunismului”

Locul: Biserica "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" - Titan - Str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti
Data: Luni - 12 Iunie 2017 ; Orele: 19,00

Subiectul/tema: "Despre chipul bland si figura luminoasa a Parintelui Patriarh Teoctist"

0
0
0
s2sdefault

Cristian Filip, Alianța Părinților, apel către cei care vor vaccinare obligatorie: Puneți-vă în pielea părinților care sunt în suferință. Nu statul și nu cei care iau decizii sunt cei care au purtat în pântece un copil timp de nouă luni

CristianFilipLegeaSursa Foto

Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului București a organizat vineri, 26 mai, o nouă rundă de dezbateri pe tema proiectului de lege a vaccinării obligatorii. Printre cei care au luat parte la discuții s-a numărat și Cristian Filip, președinte al Alianței Părinților din România, care a declarat, pentru ActiveNews, că cei pe care îi reprezintă nu sunt împotriva vaccinării, ci a proiectului de lege privind vaccinarea obligatorie.

Cristian Filip a atras atenția că părinții care participă în aceste zile la dezbaterile organizate de minister asupra controversatului proiect de lege nu au interese, în vreme ce din promovarea obligativității vaccinării multe companii și organizații au de câștigat.

0
0
0
s2sdefault

Slujba de pomenire la Cimitirul militar român din Haguenau, Franța

Sâmbătă 13 mai, la ora 15,00 a avut loc slujba de pomenire la Cimitirul militar român din Haguenau, unde odihnesc 467 de ostasi români morti în Alsacia si Lorena, în timpul Primului ràzboi mondial, ca prizonieri de ràzboi la germani, transmite Romanian Global News.

"Să ne amintim că cei mai multi dintre ei s-au stins în primele luni ale anului 1917, luni de iarnă năpraznică, privati de hrană, de încălzire si de cele mai elementare îngrijri medicale. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la trecerea lor în veșnicie. Se cuvine, asadar, să-i cinstim mai cu osebire la împlinirea acestui veac, printr-o prezentă cât mai numeroasă si evocatoare", se arată în apelul Părintelui Iorgulescu din Strassbourg. (Sursa text)


În Cimitirul militar din oraşul Haguenau, situat la cca 40 km nord de Capitala Alsaciei, odihnesc 472 de soldaţi români, morţi în 1917 în diferite lagăre de prizonieri, ale căror oseminte au fost reunite mai întâi într-un cimitir situat la marginea oraşului Strasbourg si strămutate aici în anul 1972, când locul primei lor îngropări a fost traversat de autostrada care străbate regiunea de la nord la sud. (Sursa text)

Mai jos, imagini de la  Cimitirul militar român din Haguenau, Franța. Sursa foto

DSCN9761

0
0
0
s2sdefault

Familia se defineşte ca o uniune între un bărbat şi o femeie

VOTUL

Dragi prieteni, suntem în fața unui moment istoric. După avizul favorabil unanim al Curții Constituționale și după votul de astăzi al Camerei Deputaților (232 deputați din cei 270 prezenți), referendumul de revizuire nu mai poate fi împiedicat.

Mai este un singur pas: Senatul.

Dumnezeu să binecuvinteze România!  
(Mesaj preluat de pe pagina facebook a Coaliției pentru familie: 

Sursa text de mai sus si imagine)
Familia se defineşte ca o uniune între un bărbat şi o femeie, au decis deputaţii

Deputaţii au votat marţi proiectul de revizuire a Constituţiei privind redefinirea familiei. Potrivit acestuia, familia este definită drept ]căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”Era nevoie ca două treimi din numărul deputaţilor să voteze proiectul, pentru a fi considerat aprobat.

Acum, proiectul - inițiat de Coaliția pentru Familie - va merge în dezbatere și vot la Senat.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Powered by Rebel IT & Services
Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.