cursuri psaltica
Muzica psalticã este poezia Cerului pentru cã are darul de a pãtrunde în suflet.

Te invitãm sã-i descoperi şi tu Tainele în cadrul cursurilor noastre gratuite. Din data de 19 februarie, în fiecare marți, de la ora 18.00, vã aşteptãm la sediul Organizației Tinerilor din București.

0
0
0
s2sdefault

14 febr 2019
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un Concert susținut de cantautorul Mircea Vintilă și de actorul Radu Gheorghe, joi, 14 februarie 2019, ora 18.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe).

0
0
0
s2sdefault

Urma pasilor Tai9
Inspirat de jurnalul de pelerin al Olgăi Greceanu, spectacolul religios Urma paşilor Tăi…ce se va juca luni 18 februarie 2019 ora 19.00, ARCUB - Sala Mare, este o operă de adâncă meditație, menită să deschidă mințile și sufletele tuturor acelora care văd în învățătura creștină Calea, Adevărul și Viața.

0
0
0
s2sdefault

Cartisor Regina Maria 13 februarie CărțișorMuzeul Național al Literaturii Române în parteneriat cu Asociaţia Moara de hârtie vă invită miercuri, 13 februarie 2019, ora 19.00, la sediul MNLR din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe), la evenimentul de lansare a unui mărțișor literar aparte – Cărţişorul de Autor Maria, Regina României, manufacturat în Atelierul-muzeu Moara de hârtie din Comana.

0
0
0
s2sdefault

Calator prin traditii 2
Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” continuă seria de ateliere pentru copii, sub genericul „Călător prin tradiţii… de primăvară”.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz