22 23sept V.Plopului
Dragi prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 22 - 23 septembrie 2018, doamna Daniela Petcovici, ne transmite următorul mesaj:

În zilele de 22 - 23 septembrie 2018, cu mila lui Dumnezeu și ajutorul Părintelui Arsenie Boca, grupul fundației noastre a ajuns în tabăra de la Valea Screzii, cu daruri și mai ales cu inima deschisă și plină de speranța că vom putea și de această dată, să aducem un mic ajutor și câteva zâmbete pe fețele copiilor.
Am avut împreună cu noi 11 voluntari și 7 vizitatori, care s-au bucurat din plin de ceea ce au găsit și ceea ce au primit în această vizită. Am participat la activități, seminarii, am cules mere din livadă, ne-am jucat, am mers la biserică, am fost serioși, am râs, am plâns.


vizita de 2 zile V.Plopului
Zilele au fost pline - de acțiune, de folos și de distracție.
Le mulțumim tuturor celor care au jertfit din zilele lor libere, din puterea lor și din inima lor, fiindu-ne alături!
Vă așteptăm și pe dumneavoastră, în următoarele ocazii, să vă aduceți contribuția personală, întrucât orice implicare este binevenită.
Dumnezeu, Maica Domnului şi Părintele Arsenie Boca să vă răsplătească gândul și fapta bună!

Fotografii de la această vizită

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.