După cum probabil ştiţi, la secţiunea Programele fundatiei/Programe sociale de pe acest site găsiţi şi un articol care prezintă campaniile sociale pe care le desfăşurăm. Printre acestea se numără şi Campania de ajutorare a copiilor din Valea Plopului Valea Screzii, Jud. Prahova.

Probabil mulţi dintre dumneavoastră au aflat, că pe data de 13.12.2011 la Valea Screzii a avut loc un incediu care a cuprins două cladiri: cea în care era sala de mese şi clubul pentru copii şi casa reabilitată de Fundaţia noastră plus bucătăria. Suntem destul de mişcaţi de eveniment şi în acest moment încercăm să ajutăm cum putem.

Cei dintre dumneavoastră care vor să afle mai multe detalii despre incendiu click aici.

În urma informaţiilor primite din presă, însă şi de la fiica părintelui Tănase, Gabriela, am aflat că au ars şi proviziile de alimente, care erau: o parte în bucătărie, iar o parte, în casa reabilitată de noi. Părintele a chemat deja o echipă de meşteri care să se ocupe de refacerea caselor. Sperăm, cu ajutorul Domnului, să ajutăm şi la reconstrucţia lor.

 


0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.