Dragii nostri,

Vizita de sambata la Valea Plopului, in ciuda vremii neprietenoase, ne-a umplut sufletul de bucurie. In primul rand aici, la Valea Plopului era ca intr-un stup. Am gasit tineri din Fratia Sfantului Marelui Mucenic Gheorghe care munceau cu spor la taiatul si aranjatul lemnelor pentru iarna. Un autocar de la Patriarhia Bucuresti cu donatii si multe masini particulare.

1VP18nov2017Copiii au inceput sa-si pregateasca repertoriul pentru sarbatorile de iarna. Cum au terminat masa au fugit repede sus, in sala de repetitii. George si Claudia le-au dus fotografii facute de noi la vizita din 23 septembrie 2017.

Andrei, cel mai tanar prieten care ne insoteste cu entuziasm, a infiat un pisoi zgribulit si dornic de afectiune pe care l-a gasit aici, la acest drum. Prin amabilitatea dumneavoastra s-a mers cu patru masini incarcate la capacitatea maxima cu produsele solicitate! Va multumim din suflet!

Astazi am citit pe site-ul Patriarhiei Romane, Basilica.ro, o veste minunata! Copiii de la Valea Plopului vor fi ajutati de Institutul de Teologie Ortodoxă Sf. Vladimir din New York care va organiza, pe 28 nov a.c., o actiune de strangere de fonduri, 10% din forndurile colectate vor fi donate Asociatiei PRO VITA de la Valea Plopului! Doamne ajuta, sa fie cat mai multe suflete ajutate astfel!! Mai multe detalii aici.

FILM  VALEA  PLOPULUI -  Meet Pro Vita Association, our 2017 #GivingTuesday Partner

Acum incepem pregatirea programului vizitelor pentru anul 2018. Ne dorim sa organizam in vara o tabara de cinci zile cu ateliere de lucru in diverse domenii utile si folositoare copiilor in viata de zi cu zi (croitorie, gradinarit, igiena personala, reguli de comportament,...).
Va rugam sa ne fiti alaturi cu sugestii legate de acest program prin mesaje la adresa de e.mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana in 15 decembrie 2017!2VP18nov2017
Va asteptam alaturi de noi!
Deoarece am pierdut un prieten drag in 17 noiembrie n-am putut sa merg la Valea Plopului. Doresc sa va multumesc intregii echipe care ati colaborat exemplar la atingerea obiectivelor acestei vizite! E minunat sa ai prieteni pe care sa te poti sprijini in clipele grele!
Material realizat cu ajutorul intregii echipe care s-a deplasat in 18 nov 2017 la Valea Plopului si Valea Screzii.

Alte imagini de la vizita noastra cu daruri la Valea Plopului puteti vedea aici.

Cu bucurie si recunostinta, coordonatorul proiectului, Stefania Pauciuc

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.