În speranţa ca mulţi dintre dumneavoastră, care vor vedea  imagini cu micuţii din Valea Plopului/Valea Screzii, vor rămâne impresionaţi de sufletele curate de copii, care nu au avut ocazia de a trăi într-o familie obişnuită, cum am crescut noi, cum cresc copiii noştri şi vor vrea să-i sprijine în vreun fel, am realizat un filmuleţ de 10 minute cu ei. Noi avem un proiect de ajutorare a acestor copiii care ne-au făcut să ne dorim a-i sprijini permanent şi a-i vizita foarte des.

Oferim detalii pe aceasta pagina a site-ului click aici, despre cum îi puteţi ajuta, de fiecare dată când mergem la ei, dar şi despre obiectivul pe care fundaţia şi l-a asumat. Încercăm să ajutăm la finalizarea sau refacerea clădirilor începute acolo. Clădirea la care dorim să ne implicăm este într-o stare de degradare, care se poate accentua cu trecerea timpului şi ar fi păcat să nu poată fi folosită în viitor deoarece este compusă din parter, etaj şi mansardă, cu o suprafaţă pe nivel de 220 metri pătraţi astfel că, ar putea adaposti destul de multe persoane. Este clădirea în care se depozitează iniţial ajutoarele, fiind cea mai apropiată de biserica din ,,Tabăra” de la Valea Screzii.

Am mers acolo  prima dată în data de 23 ianuarie 2010. Pentru afla mai multe despre prima noastră vizită şi a viziona poze click aici.

Ne bazăm pe ajutorul fiecaruia dintre dumneavoastră pentru toată lucrarea pe care am început-o acolo şi sperăm să ne ajute Dumnezeu să-i putem sprijini pe copii permanent!


  
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.