IMG 20180317 133340
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 17 martie 2018, doamna Ştefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Aș dori să vă aduc în suflete pacea, armonia, strălucirea brebeneilor și păpădiilor care ne-au întâmpinat la Valea Plopului / Valea Screzii, alături de mulțumirile cuvenite tuturor celor care au contribuit cu generozitate la acoperirea necesarului transmis.

Bonus la acest drum avem și bucuria unei idei adusă în realitate care le ușureaza aprovizionarea. Pe drum, vorbeam cu colega mea Cristina cum să facem să ducem cât mai multe produse de calitate. În angroul SERPO - legume și fructe - de la Ploiești, am descoperit o firma care face livrări chiar și în Valea Plopului. Părintele Nicolae Tănase a fost încantat să primească coordonatele, ieri a făcut și prima comandă. E cazul să vă spun cît timp și bani salvează folosind această idee? V-am spus povestea astfel încât să vă provoc, să veniți în numar cât mai mare alături de noi. Sunt convinsă că fiecare poate observa și rezolva cu experiența acumulată o problemă, fie ea cât de mică. Am întâlnit la Valea Screzii un grup de 11 tineri între 16 și 17 ani, din America. Vin împreună cu profesorii lor din 1991 și îl ajută pe părinte. După 27 de ani nu puține sunt realizările lor aici. Vă invit să le vedeți pe site-ul www.provitacharity.org.
Vă invităm la următoarea deplasare de 2 zile, din 19/20 mai 2018!
Se va rămâne peste noapte în tabăra din Valea Screzii!
Indiferent ce probleme vor apărea în viața fiecăruia dintre noi, important este, să gasim resursele de a le depași și a merge înainte!
Numai gândul la părintele Tănase, la modul cum face față provocărilor de zi cu zi, e un punct de sprijin și inspirație de a merge cu curaj înainte!

Fotografii de la această vizită

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.