poza copiiVPDragii noștri prieteni,

Ajutorul pe care ni-l acordați mereu pentru toți copiii și oamenii greu încercați se reflectă în inima și fețele frumoase ale celor ajutați! Ce bucurie mai mare putem avea decât privind aceste chipuri luminoase și împodobite cu zâmbete?
Dăm Slavă Lui Dumnezeu pentru tot ajutorul pe care ni-l dă și toată bucuria pe care apoi ne-o picură în suflete!

IMG 9169VPSâmbătă, 28 ianuarie 2017, așa cum ne-am propus, cu ajutorul Domnului și al dvs, am plecat la Valea Plopului cu trei mașini conduse de voluntari inimoși care au transportat darurile pentru copii și bătrâni. Donațiile au fost în medicamente, alimente, produse de curățenie, jucării și haine. poza_copii
Doi dintre copiii minunați de la Valea Plopului
Ne-am dus întâi la Valea Screzii, unde locuiesc copiii, unii cu mamele lor, alții cu altfel de mame, femei care au grijă de ei cu dragoste. Am fost primiți cu bucurie, pe unii i-am vizitat, altora le-am făcut fotografii jucându-se. A fost bine și mulțumitor pentru noi toți.

În schimb, vizitând persoanele în vârstă, ne-am dat seama că cea mai mare nevoie a lor este de socializare. Ele se bucură și de celelalte daruri aduse dar te privesc lung atunci când te pregătești să pleci. Ne-am propus ca mai la primăvară, când ziua va fi mai lungă, să jertfim în plus din timpul nostru și să stăm mai mult, încercând să mângâiem sufletele acestor oameni singuri. IMG 9181VP
Dumnezeu să ne ajute să putem face ce ne-am propus!

Mulțumim tuturor celor care au adus daruri, au trimis bani sau au jertfit din timpul lor pentru această vizită de suflet! Mulțumim în mod deosebit doamnei Victoria Anca care ni s-a alăturat în acest proiect, fiind coordonatorul principal al proiectului începănd de acum, urându-i multă sănătate și putere să poată duce, alături de alți voluntari cu inimă mare, mai departe întreaga activitate necesară pentru a ajuta aceste suflete în nevoi.

Fotografii de la această vizită cu daruri

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.