La ultima vizită care a avut loc pe 18.12.2012 am găsit materiale de construcţii donate, lăsate în apropierea fostelor case, oameni cu suflet mare veniţi în vizită cu alimente şi multă aşezare printre copiii şi persoanele îngrijite acolo!
Vă mulţumim pentru sprijin, nu uitaţi că pentru donaţii care constau în alimente, produse de curăţenie şi igienă, produse casnice şi pentru deplasările lunare puteţi sa veniţi la sediul fundaţiei noastre sau sa sunaţi la telefonul nostru, 021 2232496. 

Ne-am mobilizat şi pe parte de donaţii în bani: având în vedere că dorim să ajutăm la contrucţia unei şcoli pentru care am cumpărat deja materiale de construcţii în septembrie, în momentul de faţă, în condiţiile în care cei de acolo trec prin această grea încercare, vom transfera banii care s-au strâns pentru şcoală spre refacerea clădirilor distruse de incendiu.
Nu uitaţi că puteţi fi la curent cu noutăţile despre campania de ajutorare a copiilor din Valea Screzii prin newsletter.
 
Mai jos găsiţi imagini de la ultima vizită:


 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.