tabara 3 w1000 h666 q100Imagine de la Valea Screzii, la inchiderii taberei de vara in 2014 (Sursa foto)

Sambata, 23 septembrie 2017, ne vom indrepta spre Valea Plopului/ Valea Screzii cu entuziasm si daruri! Incepe un an nou scolar si pentru copilasii de aici! Va asteptam pe toti cei care va doriti sa mergeti alaturi de noi si/sau sa ii ajutati cu daruri (produse) sau donatii, sa veniti la sediul fundatiei noastre incepand de astazi pana vineri, 22 septembrie, intre orele 9 -17, pentru colectarea acestora.

Cei care doriti sa ne ajutati cu transportul produselor si sa mergeti cu noi, va rugam sa ne sunati si sa ne aduceti acest lucru la cunostinta la telefonul  0722 310 998 (Stefania Pauciuc - Coordonator proiect)  pana cel tarziu joi, 21 septembrie 2017.

Mai jos gasiti mesajul pe care l-am primit de la doamna Tanase Ana Cristina -asistent social la acest asezamant- cu privire la nevoile pe care le au acum copilasii de aici.

„Buna ziua,

Va multumim pentru interesul si sprijinul acordat Asociatiei Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti!
In acest trimestru avem nevoie de: mezeluri pt sandwich - uri pentru copiii care merg la scoala (nu branzeturi/ lactate, momentan mai avem), pulpe/piept de pui, oua, butoaie de varza, un robot de bucatarie (pt tocat legumele, mixat, etc). 
Va asteptam in vizita la noi!

Cu consideratie, Tanase Ana Cristina, Asistent social

Ne intalnim sambata dimineata - 23 septembrie 2017- la ora 8:30, urmand ca plecarea spre Valea Plopului sa aiba loc la ora 9 dimineata, de la sediul fundatiei noastre, ca de obicei. Va asteptam cu drag si bucurie!

Coordonator program, Stefania Pauciuc

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.