Plecam 2 zile la Valea Plopului: 19 - 20 mai 2018 | programelefundatieivaleaplopului | ajuta

Prietenilor noștri,

timpul a zburat și ne aflăm în pragul plecării la Valea Plopului/ Valea Screzii din
19 și 20 mai 2018. Părintele Nicolae Tănase ne-a oferit 30 de locuri pentru cazarea de peste noapte.

Pr Nicolae Tanase1Parintele Tanase si copiii de la Valea Plopului (Sursa foto)

Vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta!
Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră în a desăvârși lecția reală pe care Părintele Tănase ne-o predă, cu smerenie, de peste 28 de ani. Ne propunem să identificăm temele pentru tabăra din iulie, să schițăm programul plus o serie de acțiuni organizatorice. Tabăra se va desfașura in perioada 29 iulie - 3 august 2018, iar dacă mai apar ceva modificări ca număr de zile vă anunțăm în timp util.

În 2018 mai avem programate deplasări pentru următoarele perioade: 22-23 septembrie, 17 noiembrie.
Vă așteptăm cu drag !

A: Participarea la colecta de produse:

Necesitățile pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente;
-pulpe pui, piept pui, ficat de pui, unt și brânză pentru pachet școală, eugenii, albitură, morcovi, ardei, dovlecei, verdeață.
- Produse de menaj: pungi alimentare de 2 kg .
- Produse de uz farmaceutic: Pampers nr. 4,5,6 și șervețele umede.
-Produse igienă: saci gunoi rezistenți, mopuri, mături.

Punct de colectare: Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap. 2, interfon 2, Sector 1, București. Colectarea se va efectua in perioada 14-18 mai 2018, orele 8-16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).
Celor care doresc să ne ajute material, contul Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca este:
RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000,  pentru proiectul Valea Plopului.

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor:

Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Mulțumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii. În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul până joi, 17 mai 2018, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon: 0722.310.998.

C: Popularizarea acțiunii:

Întâlnirea de sâmbătă, 19 mai 2018, va fi la sediul fundației la ora 8:30 (organizarea și încărcarea mașinilor), iar plecarea se va face la 9:00 și ne vom întoarce duminică 20 mai 2018, seara.
Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul: Ștefania Pauciuc, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0722.310.998.

Spuneți, vă rugăm, și celor apropiați despre această acțiune!

Coordonator proiect, Ștefania Pauciuc

Accept Refuz