Dragii noștri,

Sper ca anunțul plecării în data de 17 martie 2018, la Valea Screzii si Valea Plopului să vă găsească sănătoși și pregătiți pentru drum. E primavară și ne dorim să dăruim din energia noastră cât mai mult și celor care așteaptă cu bucurie sosirea noastră, chiar și pentru câteva ore.
Așteptăm participarea dumneavoastră cel puțin cu entuziasmul de până acum!

valea plopului 17 marValea Plopului (Sursa foto)

Pentru o mai ușoară gestionare a timpului dumneavoastră vă anunțăm calendarul deplasărilor pe care urmează să le facem  în  2018: 17 martie, 19-20 mai, 21-22 iulie, 22-23 septembrie, 17 noiembrie.

În lunile mai și iulie la sugestia părintelui Nicolae Tanase vom rămâne și peste noapte. Sperăm să legăm prietenii și legături de suflet cu copiii de aici. Intenționăm să facem în acest an și o tabără de vară cu o serie de ateliere de creație.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica în acțiunea noastră de sâmbătă:

A: Participarea la colecta de produse

Necesitățile pentru această data sunt următoarele:
- Alimente: conserve de ciuperci, roșii în bulion, măsline, dovlecei și fructe proaspete, verdeață.
- Produse de menaj: sano antimucegai, soluție podea, detergent de vase, detartrant, cloramină.
- Produse de uz farmaceutic: nurofen copii și adulți, panadol, sirop tuse și pastile de tuse pentru adulți, vitamine,(supradyn), betadina, ser fiziologic, seringi, mănuși unică folosință.
-Produse igienă: saci gunoi rezistenți, mopuri, mături.

Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Câmpeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, București. Colectarea se va efectua în perioada 12-16 martie 2018, orele 8-16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor

Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Mulțumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea inscrierii. În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul pana joi, 15 martie 2018, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon: 0722.310.998.

C: Popularizarea acțiunii

Întâlnirea de sâmbătă, 17 martie 2018, va fi la sediul fundației la ora 8:30 (organizarea și încărcarea mașinilor), iar plecarea se va face la ora 9:00.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugam să contactatâți coordonatorul: Ștefania Pauciuc, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0722.310.998.

Spuneți, vă rugam, și celor apropiați de această acțiune!

Coordonator proiect, Ștefania Pauciuc

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.