valea-plopCopii de la Valea Plopului (Sursa foto)

Dragi prieteni,                 

Ne bucuram sa avem prilejul  să vă spunem din nou: Hristos a inviat!

După ce am trăit fiecare sfintele sărbători cu cei dragi ai noștri, dorim sa va invitam sa ne fiți alături în inițiativa noastra de a ne manifesta solidaritatea și cu cei mai putin apropiați. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am vrea sa ajungem la așezămintele de la Valea Plopului și Valea Screzii, sâmbăta 13 mai 2017.

In acest demers va rugam sa ne sprijiniți fiecare dupa disponibilități, necesarul actual fiind următorul:

A: Participarea la colecta de produse:
Necesitatile pentru aceasta data sunt urmatoarele:

Alimente: fructe și legume proaspete (mai sunt mere la tarani);

Produse de menaj: solutii curatenie, cloramină, detartrant, cif, domestos, detergent de vase, manusi lucru, mopuri + găleți, manusi unica folosinta, pungi, saci menajeri rezistenti, servetele masa, o hotă, oale de capacitate mare (100 l), 1-2 role de mușama;

Produse de igiena: . fiare de calcat, uscătoare pentru rufe, filtru de apă pentru bucătărie, prelungitoare;

- Medicamente : nurofen, siropuri de tuse.

parintele-nicolae-tanase-8
Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului (Sursa foto)

Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Campeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, BucurestiColectarea se va efectua in perioada 08 – 12 mai, orele 8-16 (cei care nu se pot incadra in program sunt rugati sa ne contacteze la 0724.271.236  - Daniela Petcovici).B: Voluntariat pentru transportarea darurilor:

Transportarea donatiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Multumim tuturor membrilor si prietenilor fundatiei care ajutati ca produsele sa ajunga la destinatie. 
Vom primi cu placere vizitatori, in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii. In cazul in care doriti sa ajutati cu serviciul de transport, va rugam sa anuntati coordonatorul pana joi, 11 mai 2017, la adresa de email: victoriaanca9@gmail.com sau telefon: 0722.661.909.

C: Popularizarea actiunii:

- Povestiti despre actiune prietenilor si cunoscutilor dumneavoastra.
- Trimiteti-ne adrese de e- mail ale celor interesati sa fie informati sau oferiti-le datele de contact ale coordonatorului.

Întalnirea de sambata, 13 mai 2017, va fi la sediul fundatiei la ora 9:00 (organizarea si incarcarea masinilor), iar plecarea se va face la 9:30.

(Pentru orice alte informatii sau lamuriri, va rugam sa contactati coordonatorul: Anca Victoria, email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0722.661.909)

Ne puteți ajuta fie cu produse dintre cele solicitate, fie cu transportul acestora și cu jertfa din timpul liber, fie prin a face cunoscută aceasta inițiativa in randul cunoștințelor dvs.
Totodată ii invitam pe prietenii noștri care ne-au însoțit pe 18 martie și după aceea și-au manifestat dorința de a mai participa cu alta ocazie dar în aceeași formație.

Vă așteptam cu bucurie și prietenie, 

Victoria Anca - Coordonator Proiect

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.