iarna la V
Dragii noștri,

Pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, vă mulțumim! 2019 să intre cu bucurie și liniște în casele dumneavoastră! La mulți ani!
Vă invităm să ne însoțiți în prima deplasare a acestui an, pe 19 ianuarie 2019! Vă așteptăm cu drag în numar cât mai mare!

Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica în acțiunea noastră de sâmbătă:


A: Participarea la colecta de produse
Necesitățile pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: banane, mandarine, portocale, piept de pui, pulpe pui, ouă, ficat de pui, mezeluri
- Produse de menaj: saci menajeri rezistenți, pastile cloramină Javel, mănuși unică folosință 
- Produse de igienă: șampon copii, șampon adulți, șampon antiparazitar, absorbante damă, șervețele umede.

Punct de colectare: Str. Alexandru Depărățeanu, nr 20, Parter, Interfon 002, Sector 1, București. Colectarea se va efectua în perioada 14-18 ianuarie 2019, orele 9 - 16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor

Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Mulțumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii. În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport și voluntariat, vă rugăm să anunțați coordonatorul până vineri, 18 ianuarie 2019, la adresa de email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon: 0724.271.236.

C: Popularizarea acțiunii

Ne puteți ajuta fie cu produse dintre cele solicitate, fie cu transportul acestora și cu jertfa din timpul liber, fie prin a face cunoscută această inițiativă în rândul cunoștințelor dvs.
Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
Trimiteți-ne adrese de e-mail ale celor interesați să fie informați sau oferiți-le datele de contact ale coordonatorului.
Întâlnirea de sâmbata, 19 ianuarie 2019, va fi la sediul fundației la ora 8:30 (organizarea si incarcarea masinilor), iar plecarea se va face la 9:00.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rog să contactați la adresa de email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau la telefonul 0724.271.236.

Daniela Petcovici

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.