Am reușit, din nou, cu ajutorul Domnului și al dumneavoastră. să ajungem sâmbătă, 30 martie 2013, la Valea Plopului așa cum ne-am propus.
În urma implicării dumneavoastră, s-au strâns alimente, medicamente, bani, haine, cărți, jucării. Ne bucură faptul că necesarul solicitat a fost acoperit și vă mulțumim tuturor, în mod special, pentru că sunteți receptivi la nevoile lor concrete, așa cum le anunțăm înaintea plecărilor.

Mulțumim celor care în mod constant sunteți alături de noi oferidu-ne sprijin pentru transportarea bunurilor aduse, a persoanelor: dl Horațiu Pascal, dl Andrian Moncea, cât și celor care ați fost acum pentru prima dată și pe care vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii: dna Adriana Ionescu, dl Eugen Pârvulescu (ne-a ajutat cu un microbuz pentru elevii de la colegiul Gh. Șincai), dl Dan Grigorescu (dubiță pentru transport produse), dl Mircea Ardeleanu. Mulțumim elevilor de la colegiul Gh. Șincai - București, care, ca urmare a unor acțiuni de voluntariat ce s-au desfășurat în cadrul liceului, au ales să ni se alăture, participând atât cu produse, cât și prin prezență la deplasarea de sâmbătă.

La Valea Plopului copiii ne-au primit cu veselie, cei mari erau prinși cu temele pentru școală iar cei mici se pregăteau să doarmă. Lucrările pentru școală avansează lună de lună, datorită sprijinului dumneavoastră. Pentru continuarea contrucției vă amintim că ajutoarele în bani și materiale sunt binevenite. Mulţumim tuturor acelora care aţi ajutat financiar şi cu această ocazie!
Tot în această lună, au fost mai multe donații de mobilă și alte lucruri: o masă și un covor (mulțumim dlui Nibu Constantin), 6 vitrine de bibliotecă (mulțumim dlui Bădescu Stelian și dlui Ștefan Filip), 2 mașini de spălat (mulțumim dlui Dragoș Bogdan). Trasportul a fost asigurat de dl Cristian Popescu, prieten al dnei Simona Bănaru și de către dl Dan Grigorescu, cărora le mulțumim.

Domnul, părintele Arsenie Boca să vă răsplătească pe toți și să ne ajute să putem aduce in continuare bucurii copiilor de la Valea Plopului!
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.