VP
Dragi prieteni,

Cu bucurie și nerăbdare ne pregătim pentru vizita de la Așezământul de la Valea Plopului/ Valea Screzii, din
22 - 23 septembrie 2018. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați dorinței noastre de a îmbogăți proiectul Valea Plopului cu mai multă căldură și mai mult folos!

Cu ajutorul lui Dumnezeu vom putea duce donațiile necesare și în plus vom fi însoțiți de voluntarii inimoși ai taberei „Zilele Prieteniei”. 

Vă prezentăm mai jos posibilitățile de a ajuta şi dumneavoastră, după dorință și putere:

A: Popularizarea acţiunii: Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
B: Voluntariat pentru organizarea activităților. Vă invităm și pe dumneavoastră să vă alăturați, ca voluntari, activităților organizate cu copiii de la Valea Screzii: jocuri, lecții, activități diverse.  
C: Participarea la colecta de produse: Donați după putere, produse sau bani!
Necesitățile anunțate pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: pateu vegetal, margarină, fructe, lamâi, usturoi
- Rechizite: lipici, foarfeci, truse geometrie, paste corectoare, stilouri, coli de scris
C: Voluntariat pentru transport:
Darurile și persoanele participante, vor fi transportate cu ajutorul voluntarilor. Suntem recunoscători membrilor şi prietenilor fundației care ne ajută, voluntar,  să ajungem la destinație.

În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să ne anunțați până miercuri, 19 septembrie (0724.271.236 – Daniela Petcovici). Colectarea se va efectua în perioada 11 – 21 septembrie 2018, orele 9.00-15.00.
Punct de colectare: Str. Alexandru Depărățeanu, nr 20, Ap 2, interfon 002, Sector 1, Bucureşti.
Întâlnirea de sâmbătă 22 septembrie va fi la sediul fundației la ora 9, iar plecarea la 9:30
Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să ne contactați: Daniela Petcovici – email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – tel: 0724.271.236.

Vă mulțumim pentru orice fel de ajutor! Vă reamintim că în acest așezământ sunt găzduiți zeci de copii fără familie, mame cu copiii lor, bătrâni fără ajutor, adulți fără adăpost, familii cu greutăți.
Dumnezeu, Maica Domnului şi Părintele Arsenie Boca să vă răsplătească gândul și fapta bună!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.