DSCN4856

Sâmbătă am mers la Valea Screzii la părintele Tănase alături de colegii voluntari care ne-au ajutat să ducem donațiile primite din partea dumneavastră, cei care sunteți constant alături de noi.  Ne-am bucurat să putem merge cu trei autoturisme foarte încărcate cu produse necesare acolo și că am putut transmite donațiile generoase în bani ale prietenilor noștri.
Copiii erau deja la masa de prânz, curați și veseli se bucurau în liniște de acest moment. O parte din ei lipseau deoarece primiseră o invitație la mitingul aviatic de la București. Părintele Tănase ne-a spus că cei mai merituoși au mers la București.
Vizita noastrã a fost binecuvântatã cu prezenţa şi cuvântul de folos al pãrintelui, întorcându-ne la casele noastre mai inspiraţi şi mai încrezãtori. Am avut ocazia să ne informăm și de stadiul în care se află construcția școlii. Acum rămâne să căutăm un sprijin astfel încât clădirea să poată fi folosită cât mai curând. Căutăm un structurist voluntar care cu pricepere să ajute la încheierea lucrării. Părintele va comunica direct cu acesta și îi va pune la dispoziție toate datele necesare.

Dorim sã vã mulţumim din suflet, atât binefãcãtorilor, cât şi voluntarilor, pentru generozitatea de care aţi dat dovadã şi de aceastã datã, venind în sprijinul nostru în demersul de a oferi o mânã de ajutor pãrintelui Nicolae Tãnase de la Valea Plopului. Vă așteptăm ca împreună să contribuim la consolidarea și menținerea acestui sprijin!

Dumnezeu sã vã rãsplãteascã dupã cum ştie El mai bine!
Mai multe imagini de la vizita noastră.                                                                                                                                                                                                                                                                                       Coordonatorul Proiectului, Ștefania Pauciuc