Vl.Plopului 18 19.11.2018
Dragi prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 17 - 18 noiembrie 2018, doamna Daniela Petcovici, ne transmite următorul mesaj:

Revenind din tabăra de la Valea Screzii, din ultima vizită a fundației noastre în anul 2018, dorim să vă mulțumim tuturor celor care ați participat și de data aceasta cu tot ceea ce ați putut, la proiectul nostru.

Ați adus daruri multe și folositoare, ați contribuit cu sume necesare pentru achiziționarea lemnelor de foc. Cei care ați putut, v-ați oferit timpul vostru prețios, energia și dragostea voastră în slujba demersului atât de curajos și binecuvântat al părintelui Nicolae Tănase, de a se împotrivi răului din societatea și familia românească, prin oferirea unui acoperiș și a unei mese calde atâtor suflete prinse în furtuna vieții.
În timpul acestor zile, ne-am bucurat să ne mai familiarizăm puțin cu felul în care funcționează comunitatea de la Valea Screzii și am reușit să petrecem o după-amiază folositoare între copilașii care numesc acest loc „casă”. S-a discutat despre igiena dentară, s-au putut realiza controale stomatologice copiilor, s-au făcut lecții, s-au organizat jocuri educative sau de îndemânare, s-a continuat cursul de croitorie. Chiar și mamele care locuiesc în așezământ s-au putut bucura să afle multe soluții și răspunsuri la întrebările lor.
Le mulțumim celor de la Valea Plopului pentru încredere, că ne-au primit între ei, că ne-au găzduit și ne-au pus la dispoziție toate condițiile pe care le-au avut. Mulțumim lui Dumnezeu pentru această șansă de a ajuta așezământul de la Valea Screzii și ne rugăm să ne trimită tot mai mulți oameni care să poată gusta din bucuria de a sluji unui asemenea scop, cu adevărat nobil.
Dumnezeu, Maica Domnului şi Părintele Arsenie Boca să vă răsplătească gândul și fapta bună!

Fotografii de la această vizită

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.