ȘTIRILE NOASTRE

final2Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „HAINA DE NUNTA SI «SFATUL» DIN IAD”
„Haina noastra de nunta e imbracamintea sufletului in Lumina lui Hristos. E haina de la Botez, cand ne-am imbracat in Hristos si Hristos s-a imbracat in noi.
Intrarea noastra in

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

Informatii de ultima ora

Prislop 26
Vă invităm să călătoriți alături de noi în acest pelerinaj de suflet, la Prislop, organizat cu ocazia împlinirii a 34 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Ne dorim să trăim două zile cu folos duhovnicesc, dedicate rugăciunii.
Vă transmitem mai jos detalii despre programul acestor zile:

Plecarea din București va fi luni, 27 noiembrie 2023, la ora 7:30 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 7:15. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, amenajată în Piața Victoriei.

Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca, apoi vom pleca spre Hațeg, locul în care vom fi cazați și vom servi masa.
A doua zi, de dimineață, la Mănăstirea Prislop, vom participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Arsenie Boca, urmând să ne oprim pentru servirea prânzului în aceeași locație în care am fost cazați.
Întoarcerea în București, cu ajutorul Domnului, va fi marți seara, 28 noiembrie 2023.

Costul pelerinajului, este de 420 lei/ persoană și va include următoarele servicii:
-transportul cu mijloc de transport adecvat
-cazarea la pensiune, în camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie.
-cina de luni și prânzul de marți, cu meniu fix - de post, același pentru toți participanții.

Vă invităm să vă înscrieți plătind avansul/ integral până la data de 20 noiembrie 2023, inclusiv.
Costul pelerinajului este pentru participarea unui număr de 40 persoane.
Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: „pelerinaj Prislop”. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: birou@fundatiaarsenieboca.ro. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

NOTĂ:
1.Persoanele care se răzgândesc nu vor primi banii achitați pentru rezervarea locului, decât dacă vor găsi înlocuitor.
2.Pelerinii care nu vor să servească masa, din diferite motive, nu vor avea reducere din prețul pelerinajului!! (calculația pelerinajului este fixă - 420 lei/persoană și include serviciile specificate în rândurile de mai sus).

Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să faceți plata pelerinajului, avans sau integral.

Vă așteptăm, cu drag, alături de noi!

EVENIMENTE / INVITAȚII

Conf Pr Moga Sf Dumitru
Vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, Centrul Vechi, str. Franceză nr. 1, va avea loc conferința „Despre viață, preoție, relații interumane”.
Un dialog memorabil cu Părintele Petru Moga, un invitat special al Serii Catehetice de vineri, 24 noiembrie 2023, ora 18:00, cetățean de onoare al orașului Câmpina. Un titlu meritat, având în vedere nenumăratele activități desfășurate la Biserica Sfântul Nicolae, dar și în comunitate.

IMG 20220527 WA0016
La mulți ani cu Bucurie Sfântă!!
Astăzi, 27 mai 2022, aniversăm 13 ani de activitate a fundației noastre. Le suntem recunoscători tuturor celor care au luat parte la acțiunile și proiectele noastre dăruind semenilor din timpul și bunurile lor.

Mulțumim Bunului Dumnezeu, Preasfintei Născatoare de Dumnezeu, Sfântului Ioan Rusul care ne este ocrotitor alături de Părintele Arsenie Boca, fără de care nimic din ce am realizat nu s-ar fi întâmplat.
Cu această ocazie, în următoarele rânduri, vă transmitem mesajul Irinei Ionescu, plin de multă emoție și dragoste:

„La mulți ani, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca!
Se împlinesc astăzi 13 ani de bucurie și realizări sub semnul iubirii de Dumnezeu și de oameni, 13 ani de transformări vizibile ale fiecăruia dintre noi pe măsura apropierii de Dumnezeu și de Sfânta Biserică și Învățătură Ortodoxă.
Cei trei mari rugători: Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Părinte Arsenie Boca și Sfântul Părinte Justin Pârvu, să ne ajute cu rugăciunile lor către Dumnezeu și Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și să ne țină mereu împreună în această fundație care a reușit să adune laolaltă, într-o comună și binecuvântată Lucrare, atâtea suflete de români! Să credem în puterea lui Dumnezeu, în dragostea și ajutorul Său pentru noi, oamenii, creația Sa minunată!
Felicitări și mulțumiri tuturor celor care s-au ostenit și se ostenesc, veghează ca activitatea acestei fundații să continue și să se îmbogățească în timp!
Transmitem, dincolo de lumea aceasta, dragostea și recunoștința noastră dlui Dan Dumitru Lucinescu, fără de care această fundație nu ar exista astăzi.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Din toată inima,
Irina Ionescu

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.