Prislop3
HRISTOS A ÎNVIAT


În perioada 20 - 21 mai 2023, fundația noastră organizează un nou pelerinaj pe următorul traseu:
București - Schitul Ghelari - Mănăstirea Prislop - Hunedoara - Mănăstirea Icoana - București.
Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj, sarbătorind împreună pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, în locuri dragi sufletului nostru. Duminică, participarea la Sfânta Liturghie va fi la Mănăstirea Prislop.
Întâlnirea pentru plecare, va fi sâmbătă, 20 mai 2023, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei, iar plecarea la ora 6.45.

index 60
Duminică, 30 aprilie 2023, cu ajutorul Maicii Domnului, vă invităm să participați într-un pelerinaj cu următorul traseu:
București - Mănăstirea Pantocrator (participare la Sfânta Liturghie) - Catedrala Episcopală „Sf. Alexandru”, din Alexandria - Mănăstirea Glavacioc - București.

nil dorobantu
Cu bucurie vă invităm să călătoriți alături de noi în acest pelerinaj de suflet, în zilele de 26-27 martie 2023 (duminică și luni), organizat cu ocazia împlinirii a 46 ani de la plecarea în Veșnicie și Parastasul Părintelui Nil Dorobanțu, un erudit monah care și-a oferit inteligența și energia duhovnicească în vremea comunismului să apere biserica, împotriva unui regim ateu care l-a harțuit considerându-l ca o ciumă. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, pe urmele domnitorilor români, ctitori de lăcașuri sfinte, parcurgând următorul program:

Prislop 26
Vă invităm să călătoriți alături de noi, la Prislop, în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 33 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Ne dorim să trăim două zile cu folos duhovnicesc, dedicate rugăciunii. Vă transmitem mai jos detalii despre programul acestor zile:
Plecarea din București va fi duminică, 27 noiembrie 2022, la ora 6.30 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 6.15. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei. Plecarea fiind în zi de duminică, vom avea bucuria de a participa, cu toții, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

sfanta parascheva 2015 0
Cu bucurie vă anunțăm că la sfârșitul lunii octombrie 2022, pe 29 și 30 octombrie, (sâmbătă și duminică) ne vom îndrepta spre Iași, pentru a ne închina la sfintele moaște ale Sfintei Cuvioase Parascheva.
Sâmbătă
, după ce plecăm din Iași, ne vom opri la Mănăstirea Nechit, unde vom participa la Vecernie, Litie, Utrenie, Sfântul Maslu cu dezlegări, Procesiune și închinare la cele peste 300 de Sfinte Moaște din Paraclisul Mănăstiri.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.