nil dorobantu
Vă invităm să călătoriți alături de noi în acest pelerinaj de suflet, în zilele de 26-27 martie 2024 (marți și miercuri), organizat cu ocazia împlinirii a 47 ani de la plecarea în Veșnicie și Parastasul Părintelui Nil Dorobanțu. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, pe urmele domnitorilor români, ctitori de lăcașuri sfinte, parcurgând următorul program:
Cu ajutorul Domnului, plecăm din București în dimineața zilei de marți 26 martie 2024, ora 7.30, din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
În prima zi, marți, 26 martie 2024, vom parcurge următorul traseu: București - Pitești - Mănăstirea Dintr-un Lemn - Mănăstirea Tismana - Bala (cazare, la hotel).

Prislop 26
Vă invităm să călătoriți alături de noi în acest pelerinaj de suflet, la Prislop, organizat cu ocazia împlinirii a 34 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Ne dorim să trăim două zile cu folos duhovnicesc, dedicate rugăciunii.
Vă transmitem mai jos detalii despre programul acestor zile:

sfanta parascheva 2015 0
Cu bucurie vă anunțăm că în perioada 21- 22 octombrie 2023, (sâmbătă și duminică) cu ajutorul Maicii Domnului, vom organiza un pelerinaj la Iași, pentru a ne închina la moaștele Sfintei Cuvioase Maica Parascheva, izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire duhovnicească și trupească pentru toți cei care o cheamă în rugăciune să fie mijlo­ci­toa­re către Preamilostivul Dum­ne­zeu.

manastirea sambata de sus si izvorul parintelui arsenie boca 0007
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Sâmbăta de Sus - Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 29 - 30 septembrie - 1 octombrie  2023, pentru a comemora 113 ani de la nașterea ocrotitorului Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

Prislop3
HRISTOS A ÎNVIAT


În perioada 20 - 21 mai 2023, fundația noastră organizează un nou pelerinaj pe următorul traseu:
București - Schitul Ghelari - Mănăstirea Prislop - Hunedoara - Mănăstirea Icoana - București.
Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj, sarbătorind împreună pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, în locuri dragi sufletului nostru. Duminică, participarea la Sfânta Liturghie va fi la Mănăstirea Prislop.
Întâlnirea pentru plecare, va fi sâmbătă, 20 mai 2023, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei, iar plecarea la ora 6.45.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.