WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 4
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 25 februarie, să reîncepem în acest an vizitele noastre în comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde vă reamintim că sunt găzduiți aproximativ 40 de mame și copii (victime ale violenței domestice), atât în Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, cât și în casele din sat, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 5
Dragii noștri,
Vă mulțumim pentru căldura și generozitatea cu care v-ați implicat fiecare pentru a aduce bucurie pe fețele copiilor de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns duminică, pe 4 decembrie 2022 (cu 3 mașini – 10 adulți și 4 copii), în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, în ultima noastră vizită din acest an.


aezamant Giurgiu

Cu voia Domnului, duminică, 4 decembrie 2022, vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
În cazul în care doriți să ne însoțiți în această vizită, puteți contribui fiecare după puteri, cu câteva dintre produsele necesare pentru acoperirea celor mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă, din lista de mai jos:

20221022 104916
Dragii noștri,


În continuarea tradiției începute în anii trecuți, dorim ca în preajma sărbătorii de Sf. Nicolae să pregătim câte un mic cadou pentru copiii din Centrul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.
Anul acesta ne-am gândit să le oferim fiecăruia câte o IE pe care să o poată folosi la diverse festivități școlare sau alte evenimente în care se cinstesc tradițiile și portul popular. Cei care doriți să contribuiți, vă rugăm să trimiteți donația în contul Fundației, cu precizarea „IE - Pentru Giurgiu”.

slobozia

Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 22 octombrie 2022, dorim să ajungem la mamele și copiii găzduiți de Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și achitarea facturilor restante la utilități (2240 lei - energie electrică, 4100 lei - apă).

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.