traditii si obiceiuri de mos nicolae de ce se pun cadouri in ghete in seara de 5 decembrie 495202
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 9 decembrie a.c., vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

Sf.Arhangheli Giurgiu
Dragii noștri,
Anul acesta, în lunile februarie și aprilie, iunie, am fost în vizită, împreună cu voluntarii și prietenii Fundației, la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am adus mamelor și copiilor de acolo, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, o parte din produsele necesare pentru traiul zilnic (alimente, produse de igienă și curățenie).

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 4
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 25 februarie, să reîncepem în acest an vizitele noastre în comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde vă reamintim că sunt găzduiți aproximativ 40 de mame și copii (victime ale violenței domestice), atât în Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, cât și în casele din sat, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 5
Dragii noștri,
Vă mulțumim pentru căldura și generozitatea cu care v-ați implicat fiecare pentru a aduce bucurie pe fețele copiilor de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns duminică, pe 4 decembrie 2022 (cu 3 mașini – 10 adulți și 4 copii), în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, în ultima noastră vizită din acest an.

aezamant Giurgiu

Cu voia Domnului, duminică, 4 decembrie 2022, vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
În cazul în care doriți să ne însoțiți în această vizită, puteți contribui fiecare după puteri, cu câteva dintre produsele necesare pentru acoperirea celor mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă, din lista de mai jos: