Aniversarea a 7 ani de activitate a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca

1A2A3A 
4A5A6AA
                                                                                  Imagini de la eveniment. Mai multe imagini puteti vedea aici.

Dragii nostri,
Evenimentul de aseara, aniversarea a 7 ani de activitate a fundatiei noastre, s-a bucurat de prezenta unui numar mare de invitati si de surprize! 
Multumim tuturor celor prezenti, celor care si-au dorit sa fie alaturi de noi in aceste momente de sarbatoare a sufletelor nostre! Le suntem recunoscatori tuturor celor care au luat parte la proiectele si actiunile noastre, ne-au ajutat sa ajungem o fundatie puternica si apreciata! 
Multumim Bunului Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfantului Ioan Rusul si Sfantului Parinte Arsenie Boca fara de care nimic din ce am infaptuit nu ar fi putut avea loc!

Filmul "7 ani de ACASA", realizat de talentatul  regizor Bogdan Pirlea, a surprins momentele principale din activitatea si cresterea in timp a fundatiei noastre. In timpul vizionarii acestui film, ochii multora dintre noi au fost adeseori umbriti de lacrimi de emotie si bucurie, am retrait impreuna toate momentele vietii pruncului si apoi tanarului botezat "Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca": cum a luat nastere si apoi a crescut, an de an, aducand alaturi oameni frumosi, cu initiative interesante, cu transformari uimitoare ale sufletelor noastre, ale celor care am avut sansa si onoarea sa facem parte din aceasta familie mare, Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca! Cum altfel am putea cinsti memoria celui care ne este sustinator in fata Bunului Dumnezeu, Sfantul Parinte Arsenie Boca?

Alaturi de cei trei fondatori ai Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca, domnii Dan Dumitru Lucinescu, Cristian Filip si Ionel Rusei, invitatul special al serii a fost bioeticianul dr. Virgiliu Gheorghe. Domnia sa ne-a surprins cu  subiectele pe care le-a adus in atentia noastra, tragand un semnal de alarma la situatia de criza si la semnele unei noi epoci de totalitarism/dictatura prin care trecem, mult mai subtile si mai rafinate astazi decat in anii '90. Un prim pas in rezolvarea unei astfel de situatii este, spunea domnul Virgiliu Gheorghe, ca fiecare dintre noi sa lucram in lumina cu ajutorul darurilor pe care le-am primit de la Bunul Dumnezeu. Domnul Cristian Filip si fundatia noastra, condusa de domnia sa, sunt exemple vii, bune de urmat in acest sens!
  

Domnul Cristian Filip, in numele fundatiei noastre, a acordat diplome pentru toti cei care s-au implicat cu generozitate, devotament si iubire in actiunile si proiectele fundatiei, pentru cei care si-au dedicat mare parte din viata lor Parintelui Arsenie Boca, realizand filme sau scriind carti despre sfintia sa, si, in mod deosebit, tuturor tinerilor care au raspuns prezent la initiativele noastre

Cativa copii de la Valea Plopului au cantat cantece si au recitat poezii, trezind emotii cu trairile si emotiile lor autentice, cu ravna si talentul lor! 
Ramona Ion, o tanara si talentata poeta de nici 20 de ani, provenind dintr-o familie greu incercata, a debutat ca tanar scriitor cu cartea: "Calimara cu ambrozie", editata de fundatia noastra, cu speranta ca prin acest gest sa o ajutam pe Ramona si familia sa. 

Prin decernarea medaliei "Eroii neamului", am marcat aleasa pretuire si recunostinta pe care noi, toti membrii fundatiei, o avem pentru viata plina de incercari, dramatism si traire duhovniceasca a domnului Dan Lucinescu. Membrii fundatiei noastre au tinut sa multumeasca in mod deosebit si celorlalti doi membri fondatori, domnii Cristian Filip si Ionel Rusei, inmanandu-le diploma "Nihil Sine Deo", pentru generoasa si rodnica lor activitate pusa in slujba lui Dumnezeu si a societatii romanesti.

In finalul aniversarii noastre am primit un mesaj deosebit de emotionant, plin de iubire si optimism din partea doamnei Aspazia Otel Petrescu, mesaj pe care l-am simtit toti ca un balsam si mangaiere a sufletelor noastre. Cu noi este Dumnezeu si slujindu-I, vom izbandi! 

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.