PHOTO 2024 02 19 13 29 28
Dragi prieteni,


Începem prin a vă mulțumim din suflet tuturor celor care v-ați implicat în achiziționarea cadourilor de sărbători! Copiii au fost încântați să primească daruri personalizate!
Acum am vrea să le dăm o mână de ajutor pentru cheltuielile lor permanente – facturi lunare de achitat, salarii lunare de platit, alimente și consumabile de achiziționat pentru cele peste 400 de “guri de hrănit” de la așezământ.

327893638 1185378228767892 7254032605025377580 n
Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu bucurie că începem pregătirea darurilor de sărbători pentru copiii de la așezământul din Valea Plopului. Am primit lista cu dorințele lor și vă invităm să ne fiți alături și de data aceasta:
a) fie alegându-vă un copil din listă, și îngrijindu-vă să-i achiziționați ceva din listă. Nu este nevoie să cumpărați toate produsele, vă puteți alege oricâte doriți. Persoanele interesate de achiziția cadourilor pentru copii, ne vor contacta și vor primi lista prin email sau whatsapp: 0760 141 744 - Florina Ionescu /0740 949 826 - Cristina Arnăut.

pro vita sfantul Brancoveanu
Dragi prieteni,
Spre sfârșitul toamnei 2023, când va fi vremea potrivită pentru plantări, am vrea să mergem din nou la așezământele din Valea Plopului și să le mai plantăm niște pomi – mere, prune, cireșe, etc. – pentru ca, în anii următori, să se bucure copiii de roade, chiar din curtea lor.

V.P
Dragi prieteni,

Curând planificăm o nouă vizită la copiii din Valea Plopului/ Valea Screzii, pentru a-i ajuta și noi puțin cu cele necesare traiului. De data aceasta, am vrea ca, pe langă mâncare și consumabile, să acoperim și nevoile școlarilor.

s1.ziareromania
Dragi prieteni,

La începutul acestei primăveri, cu ajutorul voluntarilor inimoși, am cumpărat arbuști pe care i-am plantat în locațiile: Valea Screzii și Vălenii de Munte. Mulțumim, și pe această cale, tuturor persoanelor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit o astfel de acțiune.
Pe data de 15 mai 2023 ne dorim să le facem o surpriză copiilor de la Valea Plopului și să-i aducem o zi în excursie, la București, unde ne-am dori să le oferim:

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.