WhatsApp Image 2022 12 10 at 19.53.59
Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea și generozitatea dumneavoastră!!
Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor, toți copiii din lista primită de la Valea Screzii, pe care ne-am propus să-i bucurăm în acest an, au primit ce și-au dorit.

WhatsApp Image 2022 04 09 at 15.47.49 2
Dragi prieteni,
Anul acesta ne-am dori să le ducem, de sărbători, copiilor de la Valea Screzii câte ceva din ce au nevoie - treninguri, ghete, pantofi sport, hanorace, pantaloni, căciuli, mănuși, pulovere, șosete - și vă invităm și pe dumneavoastră să ne fiți alături.

WhatsApp Image 2022 04 09 at 15.47.49 2
Pe data de 22 mai 2022 vom face o nouă vizită prietenilor din Valea Plopului.
Ca urmare a pelerinajului social din data de 9 aprilie 2022 (mai multe imagini despre această călătorie găsiți aici), pe lângă lista cu alimente și alte produse necesare, ne-am propus ca la fiecare vizită pe care o desfășurăm la copiii din Valea Plopului, să contribuim și cu alte obiecte necesare activității acestui așezământ. De acastă dată, dorim să achiziționăm pentru locul de joaca din exterior, o trambulină rezistentă și durabilă, cu un diametru și o sarcină admisă mai mare care poate fi folosită în siguranță, iar copiii să se bucure și să-și petreacă timpul în aer liber.
Vă puteți implica în acțiunea noastră astfel:

iarna la V
Pe 12 Februarie 2022 vom face o nouă vizită la prietenii din Valea Plopului. Vă invităm cu drag să ne fiți alături și de această dată.
Vă puteți implica în acțiunea noastră astfel:

WhatsApp Image 2021 12 19 at 19.14.13 5
Mulțumim celor care au făcut posibilă ultima vizită din acest an, de duminică 19 decembrie 2021, la Așezământul din Valea Plopului, prin donații în bunuri și în bani, prin asigurarea transportului, celor care v-ați oferit timpul vostru prețios, energia, generozitatea și dragostea voastră.
Voi enumera doar câteva dintre donațiile multe și folositoare pe care le-am dăruit micilor noștri prieteni: alimente, produse de igienă, fructe, dulciuri, rechizite, 32 căști necesare desfășurării cursurilor online, cărți oferite de editura Roossa, brad cu decorațiuni, mașină de tocat carne, perdele, obiecte de uz gospodăresc.