valea plop
În perioada 18-19 martie 2023, ne dorim să le facem, din nou, o vizită prietenilor noștri de la Valea Screzii/ Valea Plopului.
Întrucât a început Postul Mare, nevoile lor curente sunt, în special, alimentare (pate vegetal, pastă tomate, cașcaval de post, cereale , frișcă vegetală, drojdie uscată, esențe pentru prăjituri, fructe proaspete, legume proaspete, legume congelate, mazăre, fasole verde, fasole uscată, ciuperci, usturoi , zacuscă, lămâi, cafea, piper boabe și măcinat ,cimbru, pesmet, mălai, margarină, borș, conserve de fructe și legume),

WhatsApp Image 2022 12 10 at 19.53.59
Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea și generozitatea dumneavoastră!!
Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor, toți copiii din lista primită de la Valea Screzii, pe care ne-am propus să-i bucurăm în acest an, au primit ce și-au dorit.

WhatsApp Image 2022 04 09 at 15.47.49 2
Dragi prieteni,
Anul acesta ne-am dori să le ducem, de sărbători, copiilor de la Valea Screzii câte ceva din ce au nevoie - treninguri, ghete, pantofi sport, hanorace, pantaloni, căciuli, mănuși, pulovere, șosete - și vă invităm și pe dumneavoastră să ne fiți alături.


WhatsApp Image 2022 04 09 at 15.47.49 2
Pe data de 22 mai 2022 vom face o nouă vizită prietenilor din Valea Plopului.
Ca urmare a pelerinajului social din data de 9 aprilie 2022 (mai multe imagini despre această călătorie găsiți aici), pe lângă lista cu alimente și alte produse necesare, ne-am propus ca la fiecare vizită pe care o desfășurăm la copiii din Valea Plopului, să contribuim și cu alte obiecte necesare activității acestui așezământ. De acastă dată, dorim să achiziționăm pentru locul de joaca din exterior, o trambulină rezistentă și durabilă, cu un diametru și o sarcină admisă mai mare care poate fi folosită în siguranță, iar copiii să se bucure și să-și petreacă timpul în aer liber.
Vă puteți implica în acțiunea noastră astfel: 

iarna la V
Pe 12 Februarie 2022 vom face o nouă vizită la prietenii din Valea Plopului. Vă invităm cu drag să ne fiți alături și de această dată.
Vă puteți implica în acțiunea noastră astfel:

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.