Glasul1

Asociația Glasul Vieții, ce funcționează pe lângă capela Nașterea Domnului de lângă maternitatea Cuza Voda din Iași derulează numeroase proiecte ce vizează ajutorarea mamelor și copiilor aflați în situație de criză materială - cazuri monitorizate continuu, mame și copii nou-născuți aflați în maternitate și familii foarte sărace din satele defavorizate din județul Iași.
Nevoia este uriașă.

Fundația noastră a decis să susțină activitățile minunate ale acestei asociații printr-o colectă continuă de haine și încălțăminte pentru copii de toate vârstele, până la adolescenți, dar și pentru adulți.

Dacă doriți să contribuiți la ajutorarea acestor familii sărmane, vă rugăm să ne contactați pentru a vă furniza detaliile punctului de colectare din București.

IMPORTANT:

Condiții ale donațiilor: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte în stare de folosință bună și foarte bună (fără deteriorari sau pete); curățate/ împăturite; ambalate în saci rezistenți, etichetați cu tipul de articole conținute / vârstă / gen / mărime.

ParinteleGlasul

Alăturat: Părintele Dan Damaschin, inițiatorul și coordonatorul activității Asociației ”GLASUL VIEȚII”

Adresa

BotezPrDamaschin

SantierGlasul
Imaginile sunt preluate de pe pagina de facebook a Asociației ”Glasul Vieții”.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.