100 de ani in 100 concerte
În acest weekend, 13 - 14 octombrie, de la ora 10.00, vă așteptăm din nou la atelierele creative în cadrul proiectului ”100 de ani în 100 de concerte”, la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.

Coordonatorii atelierelor sunt Irina Strîmbeanu și membri ai organizației Cercetașii României.
Atelierele sunt deschise GRATUIT copiilor cu vârste între 7 – 12 ani, în limita locurilor disponibile. Durata unui atelier este de aproximativ 1 oră. Părinții/însoțitorii vor putea intra pe baza biletului la muzeu, în valoare de 10 lei.
Înscrierile se fac prin mesaj privat pe pagina de facebook UCIMR până pe 12 octombrie inclusiv, specificând numele copilului înscris, vârsta și ziua atelierului ales: https://www.facebook.com/UCIMR/
✯✯✯
Sâmbătă, 13 octombrie 2018, de la ora 10.00
„100 DE POVEȘTI”.
Vom face o scurtă prezentare a regiunilor țării și vom vorbi despre autorii de povești ai locurilor, vom audia "graiuri" din zone diferite. Vom alege apoi o poveste românească și o vom reprezenta prin teatru de umbre.

Duminică, 14 octombrie 2018, de la ora 10.00
„100 DE PUNCTE - ȘTII ȘI CÂȘTIGI".
Vom avea ocazia să ne testăm cunoștințele în domenii variate, cu accent pe istoria României, adaptate pentru categoria de vârstă a fiecărui participant.
✯✯✯
Părinții/ însoțitorii se pot bucura de o călătorie în timp în cadrul unui muzeu unic în România și în Europa, dedicat exclusiv cartografiei europene, cu accentul pus pe Țările Române de-a lungul istoriei.
Prin înscrierea la ateliere, părinții/ tutorii legali își exprimă acordul pentru fotografierea copiilor (în scopul documentării evenimentului) și postarea fotografiilor (fără tag pe persoană) într-un album dedicat evenimentului, pe paginile UCIMR și Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.
Atelierele sunt organizate de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) în parteneriat cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi și Cercetașii României.
Un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național – AFCN, acțiune culturală co-finanțată de Ministerului Culturii și Identității Naționale.
Notă: Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Vă așteptăm cu drag!

HARTA Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Strada Londra 39, București

(Sursa text: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.