Virgiliu Gheorghe- Efectele televiziunii asupra minţii umane

Email
Prețul de vânzare 18,00 lei
Descriere

AUTOR: Virgil Gheorghiu
TITLU: Efectele televiziunii asupra minţii umane
EDITURA: Prodromos
CARACTERISTICI: 464 pagini
DETALII/ DESCRIERE: O explicaţie a diminuării capacităţii de învăţare şi a slăbirii abilităţilor mentale la tot mai mulţi dintre tinerii de astăzi. Având în vedere modificările survenite în ultimii ani în comportamentul copiilor şi al tinerilor, şi ne referim nu numai la manifestările violente, este important să fie cunoscută influenţa pe care televiziunea şi mesajele mass-mediei, în general, o au asupra dezvoltării abilităţilor mentale, a mentalităţilor şi a comportamentelor tinerilor noii generaţii.
Virgiliu Gheorghe, autorul cărţii „Efectele televiziunii asupra minţii umane" cu subtitlul „şi despre creşterea copiilor în lumea de azi", ne aduce în atenţie o serie întreagă de studii privind transformările pe care vizionarea TV le produce în dezvoltarea structurală şi în funcţionarea creierului uman. Iată care ar fi doar câteva dintre reperele pe care această lucrare ni le pune la dispoziţie pentru cunoaşterea efectelor televiziunii:
Efectul hipnotic 
Dependenţa de televizor 
Problemele de atenţie şi hiperactivitate 
Incapacităţi de învăţare 
Violenţa naşte violenţă 
Efectele erotismului TV

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.