Aurel State - Drumul Crucii; Amintiri de pe front şi din gulaguri

Email
Prețul de vânzare 40,00 lei
Descriere

AUTOR: Aurel State
TITLU: 
Drumul Crucii; Amintiri de pe front şi din gulaguri
EDITURA: ROST şi Fundaţia Sfinţii Închisorilor, Bucureşti-Piteşti, 2013      
CARACTERISTICI: 552 pag + 4 pag fotografii
DESCRIERE/ DETALII: „
Războiul pe frontul din Răsărit, prizonieratul în Gulagul sovietic şi detenţia politică în România anilor '50 - '60, desfăşurate pe fondul transformării halucinante a hărţii politice europene, constituie reperele exterioare ale acestor memorii scrise pe ascuns, după 1964. Supravegheat continuu şi anchetat cu brutalitate pentru scrierea şi trimiterea în Occident a memoriilor sale, Aurel State (1921-1983) şi-a dus, totuşi, la bun sfârşit o misiune asumată lăuntric încă din anii prizonieratului: aceea de a mărturisi, dincolo de propriile încercări, idealurile şi suferinţele celor ce au fost ucişi fără a fi fost lăsaţi să vorbească.”  Text preluat de pe copertă
„Ce sublimă lecţie de rectitudine cavalerească poate afla în cartea lui Aurel State tânăra generaţie! Un lucru e cert: că a câştigat pariul. În urma autorului rămâne surâsul atotştiutor al Bunului Dumnezeu.”  (Marcel Petrişor şi Răzvan Codrescu)

 

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.