Aurel State - Drumul Crucii; Amintiri de pe front şi din gulaguri

Email
Prețul de vânzare 40,00 lei
Descriere

AUTOR: Aurel State
TITLU: 
Drumul Crucii; Amintiri de pe front şi din gulaguri
EDITURA: ROST şi Fundaţia Sfinţii Închisorilor, Bucureşti-Piteşti, 2013      
CARACTERISTICI: 552 pag + 4 pag fotografii
DESCRIERE/ DETALII: „
Războiul pe frontul din Răsărit, prizonieratul în Gulagul sovietic şi detenţia politică în România anilor '50 - '60, desfăşurate pe fondul transformării halucinante a hărţii politice europene, constituie reperele exterioare ale acestor memorii scrise pe ascuns, după 1964. Supravegheat continuu şi anchetat cu brutalitate pentru scrierea şi trimiterea în Occident a memoriilor sale, Aurel State (1921-1983) şi-a dus, totuşi, la bun sfârşit o misiune asumată lăuntric încă din anii prizonieratului: aceea de a mărturisi, dincolo de propriile încercări, idealurile şi suferinţele celor ce au fost ucişi fără a fi fost lăsaţi să vorbească.”  Text preluat de pe copertă
„Ce sublimă lecţie de rectitudine cavalerească poate afla în cartea lui Aurel State tânăra generaţie! Un lucru e cert: că a câştigat pariul. În urma autorului rămâne surâsul atotştiutor al Bunului Dumnezeu.”  (Marcel Petrişor şi Răzvan Codrescu)

 

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.