Giurgiu 9
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 7 decembrie, am vizitat ultima dată în acest an Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu cinci mașini (9 adulți și 3 copii) cu donațiile pe care le-ați făcut cu atâta dărnicie (dulciuri, jucării, alimente, produse de igienă și curățenie, produse de uz casnic, cărți, haine, încălțăminte).
Pregătirea și realizarea acestei vizite au împlinit, credem, „cununa acestui an”, prin momentele adunate toate la un loc în care ne-am simțit cu adevărat o comunitate, strânsă în jurul Părintelui Arsenie Boca, prin implicarea fiecăruia dintre dvs. și generozitatea de care ați dat dovadă, pentru a aduce un strop de mai multă bucurie pe chipurile celor 23 de copii aflați în prezent în centru.

Sâmbăta aceasta, a doua zi după sărbătorirea Sf. Ierarh Nicolae cel darnic, dar și ziua în care prăznuim pe Sf. Muceniță Filofteia de la Curtea de Argeș, am petrecut-o mai întâi îmbrăcați în haina de pelerini la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul.
După participarea la Sf. Liturghie, ne-am grăbit să ajungem cu tolbele pline (parcă mai mult decât niciodată) la Așezământ, descărcate pentru copiii care ne-au întâmpinat cu colinde, cântecele și poezii de Crăciun (imagini regăsiți aici).
Noi, „grupul voluntarilor de Giurgiu”, cum ne place să ne numim, dorim să vă mulțumim dumneavoastră, donatori știuți și neștiuți, dar și Florinei Ionescu, care a fost un ajutor de nădejde al lui „Moș Nicolae”, prin darurile pregătite, și domnului Cristian Filip, președintele Fundației, care, prin prezența sa la vizita de sâmbătă, ne-a încurajat să continuăm pe acest „drum” ce-l facem o dată la două luni.
De aceea, vă așteptăm alături de noi și în anul 2020, iar prima „rezoluție” pe care ne-o propunem acum, în apropiere de finalul acestui an, este de a-i sprijini pe bunii gospodari care se îngrijesc de Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil în construirea unui solar pe terenul recent achiziționat (vom reveni cu alte detalii în mesajele noastre viitoare).
Orice donație poate fi virată în contul de mai jos:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)

Maica Domnului și Părintele Arsenie Boca să ne ajute pe toți în desăvârșirea lucrărilor plăcute lui Dumnezeu, așa cum s-a citit și sâmbătă la Sf. Liturghie:

„Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.” (Matei 5:16)

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.