WhatsApp Image 2022 01 27 at 16.23.23Mario Gabriel

Cu dragostea și puținul fiecăruia putem ajuta la recuperarea unui copil de 3 ani!
Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.” (Matei, 25-40)
Următoarele rânduri cuprind gândurile unei mame care ne cere ajutor pentru fiul său, Mario-Gabriel.
Mă numesc Vasilică Mihaela-Georgiana, mama lui Mario-Gabriel.

 Sunt o mamă binecuvântată de Dumnezeu, dar în același timp și încercată.
În urma intervenției pe cord a copilului meu, de la vârsta de 1 an a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii, din cauza cărora a făcut atac cerebral și a rămas paralizat și orb. Dacă nu ar fi avut această intervenție șansele de supraviețuire erau minime. Este nevoie de multă răbdare din partea noastră, a familiei, de dragostea pe care noi i-o oferim pe deplin, însă și de multă recuperare: de un căruț special ptr copii cu dezabilități și de un verticalizator.
Pe noi ca și familie ne depășește posibilitatea de a cumpăra aceste lucruri care i-ar face viața lui Gabriel mai ușoară, dar cel mai important este faptul că l-ar ajută foarte mult în recuperarea lui.
Vă mulțumesc din inimă pentru tot sprijinul și ajutor!
Cuvintele nu le găsesc în așa măsură pentru a vă mulțumi. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească fiecăruia binele făcut pentru copilașul nostru!
Pentru donații sau sponsorizări puteți folosi contul fundației noastre, specificând la detalii plată:pentru Vasilică Gabriel-MARIO”
FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii 

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.