ManastireaHalmyris
Vă îndemnăm pe cei care doriți și aveți dragoste, să ajutați cu donații financiare în vederea finalizarii construcției bisericii Mănăstirii Halmyris din localitatea Murighiol, județul Tulcea, unde se află moaștele Sfinților Epictet preotul și monahul Astion. Moaștele sunt considerate cele mai vechi de pe teritoriul României și au fost descoperite în vara anului 2001.

În anul 2004, Părintele Iov, starețul Mânăstirii Halmyris, a început ridicarea unui paraclis. În paralel, s-a început lucrul la demisolul Bisericii celei mari a Sfintei Mănăstiri, conceput special pentru a adăposti moaștele celor doi sfinți. Din anul 2008, moaștele întregi ale Sfinților Mucenici Epictet și Astion, sunt puse spre închinare în Sfânta Mănăstire Halmyris, Murighiol – Tulcea, din Episcopia Tulcei. În prezent, lucrările la construcția Sfintei Mănăstiri continuă.
Pentru donații financiare, folosiți următoarele date:
Adresa: Manastirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, Romania
Cont IBAN Manastirea Halmyris (administrator cont Pr. Staret Iov):
RO21RNCB0256127859640001 BCR
CIF Manastirea Halmyris: 14797706

Pentru mai multe informații, accesați site-ul mănăstirii sau îl puteți contacta pe Pr. Protos Stareț Iov la numărul de telefon: 0744 859 883

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.