online-newsletter1. Abonaţi-vă la Buletinul Informativ!

  • Trimiteţi un e-mail către adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu mesajul „Buletin Informativ”.


În afară de cuvintele părintelui Arsenie Boca şi articolele legate de sfinţia sa, veţi primi periodic atât informaţii despre proiectele noastre şi cele pe care le sprijinim, cât şi solicitările punctuale de ajutor pe care le facem de fiecare dată când situaţia ne-o cere. Astfel, veţi putea răspunde exact acelor rugăminţi care vă sunt la îndemână. Abonarea la newsletter este cea mai simplă modalitate de a cunoaşte activitatea fundaţiei noastre şi de a ne da o mână de ajutor, după posibilităţi, fără nicio obligaţie. De asemenea, veţi afla şi ce noutăţi avem în materie de carte şi film!

  • O altă variantă de abonare la newsletter este completarea datelor dumneavoastră in spatiul special destinat abonării de pe pagina noastră, la sectiunea "Acasă", stanga, unde scrie Mă abonez la știrile fundației”.

Vă multumim!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.