Biserica Sf. Nicolae Campina(sursa foto)

Cu bucurie, vă invităm să participați și să vă folosiți duhovnicește în pelerinajul pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu, fundația noastră îl va organiza, duminică 19 iulie 2020

În programul acestui pelerinaj vom include următoarele popasuri duhovnicești:

- Biserica „Sfântul Nicolae”, din municipiul Câmpina, județul Prahova, unde ne vom revedea cu Părintele Petru Moga și vom avea bucuria să participăm cu toții la Sfânta Liturghie.
- Mănăstirea Cornu cu hramul „Sf. Ioan Evanghelistul și Sf. Cuvioasa Eufrosina” din localitatea Cornu, al cărei duhovnic este Părintele Arsenie Muscalu (nădăjduim să-l întâlnim pentru a lua o binecuvântare și un cuvânt de folos, de la Sfinția Sa)
- Mănăstirea Țigănești.

Cost: 70 lei/persoană - include doar serviciile de transport cu autocarul/ microbuzul, fără masă.

Întâlnirea va fi duminică, 19 iulie  2020, ora 7:00, iar plecarea va fi la ora 7:15.
Locul întâlnirii: Piața Victoriei, Parcarea Centrală.

La înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil, adresa de email. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Notă:
Banii plătiți în avans, pentru pelerinaj, nu pot fi recuperați ulterior, în caz că vă răzgândiți și nu mai mergeți, decât dacă vă găsiți înlocuitor.

Înscrierile și plata integrală pentru pelerinaj se fac până pe data de 15 iulie 2020, inclusiv.
Odată cu înscrierea, vă rugăm să alegeți următoarele metode de plată: numerar, direct la sediul nostru, în intervalul orar 9 - 15, sau prin virament în următorul cont:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
specificând la detaliile plății: „Pelerinaj 19 iulie 2020” și numele pelerinului.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Măsuri de precauție impuse de lege în contextul pandemiei SARS-CoV-2: 
- Purtarea măștilor este obligatorie pe toată durata deplasării cu autocarul/microbuzul precum și în toate spațiile închise.
- În spațiile deschise se va păstra distanța minimă de 1,5 metri față de celelalte persoane.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.