Prislop3
În perioada 15 - 17 iulie 2022, fundația noastră organizează un nou pelerinaj pe următorul traseu:
București - Mănăstirea Curtea de Argeș (Moaștele Sfintei Mucenițe Filofteia, mormintele regelui Mihai I și al reginei Ana) - Transfăgărășan - (Barajul și lacul Vidraru - Lacul Bâlea - Cascada Bâlea) - Mănăstirea Râmeț - Mănăstirea „Înălțarea Sfintei Cruci” din Aiud, construită în memoria martirilor din temnițele comuniste - Grădinile de la Banpotoc (acest obiectiv va fi opțional și costul biletului de intrare este 15 lei/pers) - Schitul Ghelari - Mănăstirea Prislop - București.

Programul și ordinea obiectivelor poate suporta modificări.
Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj!
Întâlnirea pentru plecare, va fi vineri, 15 iulie 2022, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei, iar plecarea la ora 6.45.
Costul pelerinajului este 370 de lei/ persoană și include transportul, 2 nopti de cazare în camere cu 3-4 paturi și baie proprie.

Să ne rugăm, cu credintă, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca această călătorie să ne folosească sufletește și să ne dăruiască inimă deschisă pentru a primi lucrarea harului dumnezeiesc!

Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 9 -17.30 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „pelerinaj Prislop și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Nu efectuați transferul bancar fără a primi din partea fundației confirmarea disponibilității locului.

NOTĂ: În caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale, banii nu se returnează.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.