Calimara cu ambrozie - VANZARE CARITABILA

Email
Prețul de vânzare 15,00 lei
Descriere

AUTOR: Ramona Ion
TITLU: Călimara cu ambrozie
EDITURA: Arsenie Boca, 2016
CARACTERISTICI: 124 pagini
DETALII / DESCRIERE:

Ramona Ion are 22 de ani și a locuit împreună cu părinții și cei patru frați ai săi în orașul Dorohoi, județul Botoșani. După absolvirea liceului cu media generală 10, studiază acum la Universitatea Politehnică din Iași, avand aceleași rezultate remarcabile. Pentru Ramona, viața de student este plină de noi încercări și examene, dar nu numai la școală, ci și în viața de zi cu zi. Ea este singura care se poate ajuta pe sine, dar și întreaga sa familie, în sensul de a asigura minimul necesar pentru hrana zilnică și plătirea facturilor. Mama sa îngrijește de cei patru frățiori, iar tatăl a fost declarat din cauza problemelor grave de sănătate, astfel că venitul familei nu depășește, de cele mai multe ori, ajutorul social și alocațiile celor mici. Din bursa ei și din ce mai reușeste să vândă din volumele de poezie, încearcă să ajute acasă, pe lângă toate necesitățile proprii.

<Toată viața nu am știut decât să mă pregătesc, să am rezultate maxime și să cred că muncind voi avea un viitor și asta îmi este și nădejdea! Nu de puține ori am plâns adormind cu cărțile în brațe și așa din senin, ca un har, s-a născut dragostea pentru poezie și carte. Am reușit să public primele 2 volume de poezie și intenționez ca atunci când Bunul Dumnezeu îmi va dărui un viitor, să mă gândesc la copii, la literatura și poezia romanească și să lupt prin diferite proiecte îndrăznețe să le păstrez în viață! Până atunci încerc să trec de prezentul binecuvântat, dar cu greutăți și să mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru toate.
   Orice sfat sau mic ajutor, chiar și prin cumpărarea unui volum de poezie, ne ajută enorm să reușim cu toate neajunsurile. Știu că va veni ziua în care voi fi pe picioarele mele și voi reuși să mă descurc singură cu toate și de acasă voi avea vești mai bune! Însă până atunci trebuie să reușesc să găsesc puțin sprijin pentru a răzbate pe toate planurile. Mă rog Bunului Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți cu sănătate, bucurie și putere de a reuși în tot ce ne propunem! > Ramona Ion

MENȚIUNE IMPORTANTĂ

Această carte se poate procura de la sediul fundației, în schimbul unei donații. În cazul în care sunteti din provincie, puteți comanda volumul la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru ajutorarea acestei familii incercate, datele contului sunt: ION RAMONA, Cont LEI: RO32RNCB0044142036000001

Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să vă răsplătească și să vă ocroteacă. Doamne ajută!

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.