lifecall caravana film cloud of chernobyl 1024x987
Caravana va expune filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei, „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”, iar după vizionare vom invita publicul la un dialog deschis pe marginea temelor expuse în film – familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte care sunt mai necesare de dezbătut ca niciodată.

Începînd cu 5 octombrie și pâna în 14 decembrie, acest proiect se va desfășura în 24 de orașe din România (Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, București, Rădăuți, Suceava, Vaslui, Iași, Bacău, Piatra Neamț, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Satu Mare, Ploiești, Pitești, Buzău, Tulcea, Galați, Constanța, Târgu Jiu, Craiova, Târgoviște), în care vă invităm să participați împreună cu cei dragi.

Vii să vizionezi un film premiat în Statele Unite ale Americii – filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei – „Clouds of ChernobylAnul pierdut 1986”. Filmul se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu

Faci o fapta bună și susții Viața! Valoarea biletului este o DONAȚIE pentru a susține proiectele LifeCall și implicit fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină și pruncii lor pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă. Dacă inima ta bate, este pentru că o mamă a ales să te nască și poți și tu, la rândul tău, să sprijini mamele altor copilași ca inima lor să continue să bată și ei să își împlinească menirea.

După film, te invităm la un dialog deschis pe marginea temelor expuse în film. La acest dialog vor fi prezenți – reprezentanții LifeCall, regizoarea Ligia Ciornei și  o parte din actorii filmului și alți profesioniști invitați. Astfel îți clarifici orice aspecte legate de ce este aceea o criză de sarcină și cum poți la modul real să sprijini pe cineva și afli și lucruri despre realizarea filmului.

Caravana Cinematografică LifeCall este un prilej de networking, de conectare și de dialog, un moment de descoperire a unor oameni care susțin Viața și o ocazie de a te alătura comunității LifeCall.

Vino și TU în comunitatea LifeCall! 
Dă un sens vieții tale! Susține viața!

Sursa text

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.