AFIS CONFERINTA MIHAIL STANCIU
Biserica „Șerban Vodă” din București continuă seria conferințelor spirituale și ale întâlnirilor duhovnicești.
Anul acesta – 2022 este declarat în Patriarhia Romana drept „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”.

Prin urmare, toate serile duhovnicești ale parohiei noastre se vor afla și desfășura sub auspiciile acestui an omagial și comemorativ, mai cu seamă că, biserica noastră îl are, drept unul dintre ocrotitorii ei spirituali, adăpostindu-i și un fragment din sfintele sale moaște, pe Sf. Cuv. Paisie de la Neamț! Altfel spus, pentru parohia noastra este un an special, un an deosebit!
În acest context, Duminica a 25-a după Rusalii,, 13 noiembrie 2022, ora 18:00, P. Cuv. Parinte Arhim. Mihail Stanciu – Slujitor la Mănăstirea Antim din București va susține conferința cu tema „Practica rugăciunii inimii în tradiția isihastă românească (de la Sf. Cuv. Paisie de la Neamț până la Mișcarea spirituală „Rugul aprins” din București)”

HARTA - Str. Petre Țuțea, Nr.1, Sector 4, București.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.