ȘTIRILE NOASTRE

cruce 0Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „UN DESTIN INTELES ”
Omul e nelinistit cata vreme nu stie ce vrea Dumnezeu cu el, ce vrea Dumnezeu de la el. Viata nu e un scop in sine; e numai mijloc; e numai cadrul unui destin, sau e in cadrul unui destin.

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

Informatii de ultima ora

2093ecc8 1eb6 4755 a0ef d2215c2b59c7
Dragii noștri,

După cum știți, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca este o organizație apolitică, non-guvernamentală și non-profit.
Dintre obiectivele noastre enumerăm: promovarea valorilor româneşti, promovarea valorilor intelectuale şi artistice ale tinerilor supradotaţi, contribuţia efectivă la formarea civică, culturală şi spirituală a noilor generaţii, sprijin material și social, acordat copiilor aflați în îngrijirea ONG-urilor partenere.
Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, este direcționarea a 3,5 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, până la data de 25 mai 2023, data limită de trimitere a formularului completat - data poștei.
Pentru a completa si trimite rapid formularul accesați urmatorul link: https://redirectioneaza.ro/fundatia-crestina-parintele-arsenie-boca

Dacă te identifici în misiunea noastră sau există posibilitatea de a-i ajuta pe alții, sprijină prin orice mijloc avut la dispoziție Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca, astfel încât să-și continue misiunea și să vină în ajutorul oamenilor.
Mulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente cu ajutorul cărora fundația noastră își poată desfășura activitatea zilnică.
Vă mulțumim că ne sunteți alături!

EVENIMENTE / INVITAȚII

Capture
Dragii noștri,

Joi, 25 mai 2023, ora 18.00,la Aula Magna „Prof. Dr. Gh. Cîmpeanu”, Facultatea de Biotehnologii, Universitatea de Științe Agronomice (bld Mărăști, nr 59, sector 1, București), cu ocazia împlinirii a 14 ani de la înființare, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca vă invită să participați la conferința-eveniment „Renașterea neamului românesc”, în care vom aduce un omagiu Părintelui Arsenie Boca și neamului românesc.
Vă așteptăm să împărtășim cu toții bucuria acestei frumoase aniversări alături

...

s1.ziareromania
Dragi prieteni,

La începutul acestei primăveri, cu ajutorul voluntarilor inimoși, am cumpărat arbuști pe care i-am plantat în locațiile: Valea Screzii și Vălenii de Munte. Mulțumim, și pe această cale, tuturor persoanelor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit o astfel de acțiune.
Pe data de 15 mai 2023 ne dorim să le facem o surpriză copiilor de la Valea Plopului și să-i aducem o zi în excursie, la București, unde ne-am dori să le oferim:

valea plop
În perioada 18-19 martie 2023, ne dorim să le facem, din nou, o vizită prietenilor noștri de la Valea Screzii/ Valea Plopului.
Întrucât a început Postul Mare, nevoile lor curente sunt, în special, alimentare (pate vegetal, pastă tomate, cașcaval de post, cereale , frișcă vegetală, drojdie uscată, esențe pentru prăjituri, fructe proaspete, legume proaspete, legume congelate, mazăre, fasole verde, fasole uscată, ciuperci, usturoi , zacuscă, lămâi, cafea, piper boabe și măcinat ,cimbru, pesmet, mălai, margarină, borș, conserve de fructe și legume),

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 4
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 25 februarie, să reîncepem în acest an vizitele noastre în comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde vă reamintim că sunt găzduiți aproximativ 40 de mame și copii (victime ale violenței domestice), atât în Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, cât și în casele din sat, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

WhatsApp Image 2022 12 10 at 19.53.59
Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea și generozitatea dumneavoastră!!
Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor, toți copiii din lista primită de la Valea Screzii, pe care ne-am propus să-i bucurăm în acest an, au primit ce și-au dorit.

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 5
Dragii noștri,
Vă mulțumim pentru căldura și generozitatea cu care v-ați implicat fiecare pentru a aduce bucurie pe fețele copiilor de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns duminică, pe 4 decembrie 2022 (cu 3 mașini – 10 adulți și 4 copii), în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, în ultima noastră vizită din acest an.


aezamant Giurgiu

Cu voia Domnului, duminică, 4 decembrie 2022, vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
În cazul în care doriți să ne însoțiți în această vizită, puteți contribui fiecare după puteri, cu câteva dintre produsele necesare pentru acoperirea celor mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă, din lista de mai jos:

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.