ȘTIRILE NOASTRE

final2Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „HAINA DE NUNTA SI «SFATUL» DIN IAD”
„Haina noastra de nunta e imbracamintea sufletului in Lumina lui Hristos. E haina de la Botez, cand ne-am imbracat in Hristos si Hristos s-a imbracat in noi.
Intrarea noastra in

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

Informatii de ultima ora

Prislop 26
Vă invităm să călătoriți alături de noi în acest pelerinaj de suflet, la Prislop, organizat cu ocazia împlinirii a 34 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Ne dorim să trăim două zile cu folos duhovnicesc, dedicate rugăciunii.
Vă transmitem mai jos detalii despre programul acestor zile:

Plecarea din București va fi luni, 27 noiembrie 2023, la ora 7:30 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 7:15. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, amenajată în Piața Victoriei.

Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca, apoi vom pleca spre Hațeg, locul în care vom fi cazați și vom servi masa.
A doua zi, de dimineață, la Mănăstirea Prislop, vom participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Arsenie Boca, urmând să ne oprim pentru servirea prânzului în aceeași locație în care am fost cazați.
Întoarcerea în București, cu ajutorul Domnului, va fi marți seara, 28 noiembrie 2023.

Costul pelerinajului, este de 420 lei/ persoană și va include următoarele servicii:
-transportul cu mijloc de transport adecvat
-cazarea la pensiune, în camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie.
-cina de luni și prânzul de marți, cu meniu fix - de post, același pentru toți participanții.

Vă invităm să vă înscrieți plătind avansul/ integral până la data de 20 noiembrie 2023, inclusiv.
Costul pelerinajului este pentru participarea unui număr de 40 persoane.
Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: „pelerinaj Prislop”. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: birou@fundatiaarsenieboca.ro. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

NOTĂ:
1.Persoanele care se răzgândesc nu vor primi banii achitați pentru rezervarea locului, decât dacă vor găsi înlocuitor.
2.Pelerinii care nu vor să servească masa, din diferite motive, nu vor avea reducere din prețul pelerinajului!! (calculația pelerinajului este fixă - 420 lei/persoană și include serviciile specificate în rândurile de mai sus).

Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să faceți plata pelerinajului, avans sau integral.

Vă așteptăm, cu drag, alături de noi!

EVENIMENTE / INVITAȚII

Conf Pr Moga Sf Dumitru
Vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, Centrul Vechi, str. Franceză nr. 1, va avea loc conferința „Despre viață, preoție, relații interumane”.
Un dialog memorabil cu Părintele Petru Moga, un invitat special al Serii Catehetice de vineri, 24 noiembrie 2023, ora 18:00, cetățean de onoare al orașului Câmpina. Un titlu meritat, având în vedere nenumăratele activități desfășurate la Biserica Sfântul Nicolae, dar și în comunitate.

327893638 1185378228767892 7254032605025377580 n
Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu bucurie că începem pregătirea darurilor de sărbători pentru copiii de la așezământul din Valea Plopului. Am primit lista cu dorințele lor și vă invităm să ne fiți alături și de data aceasta:
a) fie alegându-vă un copil din listă, și îngrijindu-vă să-i achiziționați ceva din listă. Nu este nevoie să cumpărați toate produsele, vă puteți alege oricâte doriți. Persoanele interesate de achiziția cadourilor pentru copii, ne vor contacta și vor primi lista prin email sau whatsapp: 0760 141 744 - Florina Ionescu /0740 949 826 - Cristina Arnăut.

traditii si obiceiuri de mos nicolae de ce se pun cadouri in ghete in seara de 5 decembrie 495202
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 9 decembrie a.c., vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

pro vita sfantul Brancoveanu
Dragi prieteni,
Spre sfârșitul toamnei 2023, când va fi vremea potrivită pentru plantări, am vrea să mergem din nou la așezământele din Valea Plopului și să le mai plantăm niște pomi – mere, prune, cireșe, etc. – pentru ca, în anii următori, să se bucure copiii de roade, chiar din curtea lor.

V.P
Dragi prieteni,

Curând planificăm o nouă vizită la copiii din Valea Plopului/ Valea Screzii, pentru a-i ajuta și noi puțin cu cele necesare traiului. De data aceasta, am vrea ca, pe langă mâncare și consumabile, să acoperim și nevoile școlarilor.

Sf.Arhangheli Giurgiu
Dragii noștri,
Anul acesta, în lunile februarie și aprilie, iunie, am fost în vizită, împreună cu voluntarii și prietenii Fundației, la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am adus mamelor și copiilor de acolo, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, o parte din produsele necesare pentru traiul zilnic (alimente, produse de igienă și curățenie).

s1.ziareromania
Dragi prieteni,

La începutul acestei primăveri, cu ajutorul voluntarilor inimoși, am cumpărat arbuști pe care i-am plantat în locațiile: Valea Screzii și Vălenii de Munte. Mulțumim, și pe această cale, tuturor persoanelor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit o astfel de acțiune.
Pe data de 15 mai 2023 ne dorim să le facem o surpriză copiilor de la Valea Plopului și să-i aducem o zi în excursie, la București, unde ne-am dori să le oferim:

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.