Arsenie Boca Iisus in Zeghe Biserica Elefterie1Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „PENTRU O GRESEALA VREMELNICA, O PEDEAPSA VESNICA?”
„Intrebarea aceasta zvacneste aproape in toate mintile. Intr-adevar, pentru ca n-ai fost milostiv

Prislop 26
Vă invităm să călătoriți alături de noi, la Prislop, în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 33 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Ne dorim să trăim două zile cu folos duhovnicesc, dedicate rugăciunii. Vă transmitem mai jos detalii despre programul acestor zile:
Plecarea din București va fi duminică, 27 noiembrie 2022, la ora 6.30 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 6.15. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei. Plecarea fiind în zi de duminică, vom avea bucuria de a participa, cu toții, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca și apoi vom pleca spre Hațeg, locul în care vom fi cazați.
A doua zi, de dimineață, la Mănăstirea Prislop vom participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Arsenie Boca.
Întoarcerea în București, cu ajutorul Domnului, va fi luni seara, 28 noiembrie 2022.

Costul pelerinajului, este de 360 lei/ persoană și va include următoarele servicii:
-transportul cu mijloc de transport adecvat
-cazarea la pensiune, în camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie.
-cina de duminică cu meniu fix, același pentru toți participanții.

Vă invităm să vă înscrieți plătind avansul/ integral până la data de 20 noiembrie 2022, inclusiv.
Costul pelerinajului este pentru participarea unui număr de 40 persoane.
Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: „pelerinaj Prislop”. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: birou@fundatiaarsenieboca.ro. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

NOTĂ:
1.Persoanele care se răzgândesc nu vor primi banii achitați pentru rezervarea locului, decât dacă vor găsi înlocuitor.
2.Pelerinii care nu vor să servească cina, din diferite motive, nu vor avea reducere din prețul pelerinajului!! (calculația pelerinajului este fixă - 360 lei/persoană și include serviciile specificate în rândurile de mai sus).

Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să faceți plata pelerinajului, avans sau integral.

Vă așteptăm alături de noi!

sanduT A17nov22
Teatrul Național Radiofonic - Radio România vă invită joi, 17 noiembrie 2022, de la ora 19.00,la Biblioteca Sfântului Sinod de la Mănăstirea Antim din Bucureşti, unde va avea loc audiţia spectacolului SANDU TUDOR – Floarea de Foc a Rugului Aprins, cu prilejul împlinirii a 60 de ani de la trecerea la Domnul a Ieroschimonahului Daniil Sandu Tudor.

WhatsApp Image 2022 12 10 at 19.53.59
Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea și generozitatea dumneavoastră!!
Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor, toți copiii din lista primită de la Valea Screzii, pe care ne-am propus să-i bucurăm în acest an, au primit ce și-au dorit.

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 5
Dragii noștri,
Vă mulțumim pentru căldura și generozitatea cu care v-ați implicat fiecare pentru a aduce bucurie pe fețele copiilor de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns duminică, pe 4 decembrie 2022 (cu 3 mașini – 10 adulți și 4 copii), în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, în ultima noastră vizită din acest an.

aezamant Giurgiu

Cu voia Domnului, duminică, 4 decembrie 2022, vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
În cazul în care doriți să ne însoțiți în această vizită, puteți contribui fiecare după puteri, cu câteva dintre produsele necesare pentru acoperirea celor mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă, din lista de mai jos:

WhatsApp Image 2022 04 09 at 15.47.49 2
Dragi prieteni,
Anul acesta ne-am dori să le ducem, de sărbători, copiilor de la Valea Screzii câte ceva din ce au nevoie - treninguri, ghete, pantofi sport, hanorace, pantaloni, căciuli, mănuși, pulovere, șosete - și vă invităm și pe dumneavoastră să ne fiți alături.

20221022 104916
Dragii noștri,

În continuarea tradiției începute în anii trecuți, dorim ca în preajma sărbătorii de Sf. Nicolae să pregătim câte un mic cadou pentru copiii din Centrul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.
Anul acesta ne-am gândit să le oferim fiecăruia câte o IE pe care să o poată folosi la diverse festivități școlare sau alte evenimente în care se cinstesc tradițiile și portul popular. Cei care doriți să contribuiți, vă rugăm să trimiteți donația în contul Fundației, cu precizarea „IE - Pentru Giurgiu”.

slobozia

Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 22 octombrie 2022, dorim să ajungem la mamele și copiii găzduiți de Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și achitarea facturilor restante la utilități (2240 lei - energie electrică, 4100 lei - apă).