ȘTIRILE NOASTRE

final2Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „HAINA DE NUNTA SI «SFATUL» DIN IAD”
„Haina noastra de nunta e imbracamintea sufletului in Lumina lui Hristos. E haina de la Botez, cand ne-am imbracat in Hristos si Hristos s-a imbracat in noi.
Intrarea noastra in

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

Informatii de ultima ora

nil dorobantu
Vă invităm să călătoriți alături de noi în acest pelerinaj de suflet, în zilele de 26-27 martie 2024 (marți și miercuri), organizat cu ocazia împlinirii a 47 ani de la plecarea în Veșnicie și Parastasul Părintelui Nil Dorobanțu. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, pe urmele domnitorilor români, ctitori de lăcașuri sfinte, parcurgând următorul program:
Cu ajutorul Domnului, plecăm din București în dimineața zilei de marți 26 martie 2024, ora 7.30, din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
În prima zi, marți, 26 martie 2024, vom parcurge următorul traseu: București - Pitești - Mănăstirea Dintr-un Lemn - Mănăstirea Tismana - Bala (cazare, la hotel).


În dimineața zilei următoare, miercuri 27 martie 2024, eliberăm camerele și plecăm spre Crainici pentru a participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Nil Dorobanțu.
După terminarea slujbei, vom porni spre București, oprindu-ne pentru o închinăciune la Mănăstirea Clocociov.
Întoarcerea acasă, cu ajutorul Domnului, va fi miercuri seara, 27 martie 2024, în jurul orei 21.00.

Costul pelerinajului, este de 270 lei/ persoană și va include următoarele servicii: transportul cu miniautocar și cazarea la hotelul din localitatea Bala.
Vă invităm să efectuați înscrierea și plata la Florina Ionescu, nr de tel 0760 141 744 sau email birou@fundatiaarsenieboca.ro, până pe data de 15 martie 2024, inclusiv.

Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru bancar deschis la Exim Bank, sucursala Domenii: RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000 cu mențiunea, la detaliile plății: "pelerinaj și numele pelerinului". Cei care efectuați plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată.
Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

Notă: Pentru confirmarea rezervării, vă rugăm, pe toți cei care deja v-ați înscris, să efectuați plata pelerinajului avans sau integral.

Vă așteptăm cu bucurie alături de noi!

EVENIMENTE / INVITAȚII

Conf Pr Moga Sf Dumitru
Vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, Centrul Vechi, str. Franceză nr. 1, va avea loc conferința „Despre viață, preoție, relații interumane”.
Un dialog memorabil cu Părintele Petru Moga, un invitat special al Serii Catehetice de vineri, 24 noiembrie 2023, ora 18:00, cetățean de onoare al orașului Câmpina. Un titlu meritat, având în vedere nenumăratele activități desfășurate la Biserica Sfântul Nicolae, dar și în comunitate.

PHOTO 2024 02 19 13 29 28
Dragi prieteni,


Începem prin a vă mulțumim din suflet tuturor celor care v-ați implicat în achiziționarea cadourilor de sărbători! Copiii au fost încântați să primească daruri personalizate!
Acum am vrea să le dăm o mână de ajutor pentru cheltuielile lor permanente – facturi lunare de achitat, salarii lunare de platit, alimente și consumabile de achiziționat pentru cele peste 400 de “guri de hrănit” de la așezământ.

327893638 1185378228767892 7254032605025377580 n
Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu bucurie că începem pregătirea darurilor de sărbători pentru copiii de la așezământul din Valea Plopului. Am primit lista cu dorințele lor și vă invităm să ne fiți alături și de data aceasta:
a) fie alegându-vă un copil din listă, și îngrijindu-vă să-i achiziționați ceva din listă. Nu este nevoie să cumpărați toate produsele, vă puteți alege oricâte doriți. Persoanele interesate de achiziția cadourilor pentru copii, ne vor contacta și vor primi lista prin email sau whatsapp: 0760 141 744 - Florina Ionescu /0740 949 826 - Cristina Arnăut.

traditii si obiceiuri de mos nicolae de ce se pun cadouri in ghete in seara de 5 decembrie 495202
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 9 decembrie a.c., vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

pro vita sfantul Brancoveanu
Dragi prieteni,
Spre sfârșitul toamnei 2023, când va fi vremea potrivită pentru plantări, am vrea să mergem din nou la așezământele din Valea Plopului și să le mai plantăm niște pomi – mere, prune, cireșe, etc. – pentru ca, în anii următori, să se bucure copiii de roade, chiar din curtea lor.

V.P
Dragi prieteni,

Curând planificăm o nouă vizită la copiii din Valea Plopului/ Valea Screzii, pentru a-i ajuta și noi puțin cu cele necesare traiului. De data aceasta, am vrea ca, pe langă mâncare și consumabile, să acoperim și nevoile școlarilor.

Sf.Arhangheli Giurgiu
Dragii noștri,
Anul acesta, în lunile februarie și aprilie, iunie, am fost în vizită, împreună cu voluntarii și prietenii Fundației, la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am adus mamelor și copiilor de acolo, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, o parte din produsele necesare pentru traiul zilnic (alimente, produse de igienă și curățenie).

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.