traditii si obiceiuri de mos nicolae de ce se pun cadouri in ghete in seara de 5 decembrie 495202
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 9 decembrie a.c., vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

În continuarea tradiției începute în anii trecuți cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae, am vrea să le oferim copiilor câte un cadou  corespunzător dorinței fiecăruia.
Puteți să contribuiți prin virarea unei sume de bani cu precizarea „Cadou pentru Giurgiu” sau să achiziționați chiar dumneavoastră un obiect de pe listă și să îl aduceți la sediul Fundației până cel târziu în data de 05.12.2023, ora 15. Persoanele interesate de achiziția cadourilor pentru copii, ne vor contacta si vor primi lista prin email sau whatsapp - 0760 141 744 (Florina Ionescu).

De asemenea, orice alt ajutor pentru susținerea nevoilor de hrană și întreținere curentă este bine-venit.
Vă reamintim că puteți dona sumele în următorul cont:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Exim Bank – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați proiectului Fundației noastre, pentru ca această frumoasă lucrare de asistență socială și de natură profund creștină din comuna Slobozia să fie de folos pentru cât mai mulți dintre semenii noștri.
În cazul în care doriți să ne însoțiți, vă rugăm să ne anunțați în timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel târziu până miercuri, 06 decembrie 2023.
Persoană de contact: Simona Șandru, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Apelăm și de această dată la persoanele care dispun de mașini să ne ajute cu transportarea donațiilor ce vor fi făcute și cu asigurarea unor locuri disponibile în mașini, pentru cei care vor dori să ne însoțească în această vizită.

Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!
Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!
Doamne, ajută!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.