s1.ziareromania
Dragi prieteni,

La începutul acestei primăveri, cu ajutorul voluntarilor inimoși, am cumpărat arbuști pe care i-am plantat în locațiile: Valea Screzii și Vălenii de Munte. Mulțumim, și pe această cale, tuturor persoanelor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit o astfel de acțiune.
Pe data de 15 mai 2023 ne dorim să le facem o surpriză copiilor de la Valea Plopului și să-i aducem o zi în excursie, la București, unde ne-am dori să le oferim:

valea plop
În perioada 18-19 martie 2023, ne dorim să le facem, din nou, o vizită prietenilor noștri de la Valea Screzii/ Valea Plopului.
Întrucât a început Postul Mare, nevoile lor curente sunt, în special, alimentare (pate vegetal, pastă tomate, cașcaval de post, cereale , frișcă vegetală, drojdie uscată, esențe pentru prăjituri, fructe proaspete, legume proaspete, legume congelate, mazăre, fasole verde, fasole uscată, ciuperci, usturoi , zacuscă, lămâi, cafea, piper boabe și măcinat ,cimbru, pesmet, mălai, margarină, borș, conserve de fructe și legume),

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 4
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 25 februarie, să reîncepem în acest an vizitele noastre în comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde vă reamintim că sunt găzduiți aproximativ 40 de mame și copii (victime ale violenței domestice), atât în Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, cât și în casele din sat, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

WhatsApp Image 2022 12 10 at 19.53.59
Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea și generozitatea dumneavoastră!!
Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor, toți copiii din lista primită de la Valea Screzii, pe care ne-am propus să-i bucurăm în acest an, au primit ce și-au dorit.

WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 5
Dragii noștri,
Vă mulțumim pentru căldura și generozitatea cu care v-ați implicat fiecare pentru a aduce bucurie pe fețele copiilor de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns duminică, pe 4 decembrie 2022 (cu 3 mașini – 10 adulți și 4 copii), în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, în ultima noastră vizită din acest an.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.