slobozia

Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 22 octombrie 2022, dorim să ajungem la mamele și copiii găzduiți de Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și achitarea facturilor restante la utilități (2240 lei - energie electrică, 4100 lei - apă).

Persoanele care doresc să aduca donații la sediul nostru, sunt rugate să aleagă un singur tip din cele de mai jos, însă cantitatea să fie mai mare (brânză - 5 kg, piept de pui - 10 kg, lapte - 10 litri, cașcaval - 5 kg, samd).
- produse alimentare: ouă, lapte, brânză, mezeluri, cașcaval, iaurt, smântână, unt, crenvurști, pui, cartofi, ceapă, ciocănele, cârnați, piept de pui, borș lichid, fasole teci, dulciuri, fructe;
- produse de igienă și curățenie: detergent de rufe, hârtie igienică, soluție geamuri.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați proiectului Fundației noastre, pentru ca această frumoasă lucrare de asistență socială și de natură profund creștină din comuna Slobozia să fie de folos pentru cât mai mulți dintre semenii noștri.

În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, puteți dona sumele în următorul cont:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA

C.U.I: 252 36 717

RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000

Banca Românească – Sucursala Domenii

(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)

Vă așteptăm la sediul Fundației cu donații, începând de luni, 17 octombrie, între orele 9.30-17.00. În cazul în care doriți să ne însoțiți, vă rugăm să ne anunțați în timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel târziu până joi, 20 octombrie 2022.

Persoană de contact: Simona Șandru, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Apelăm și de această dată la persoanele care dispun de mașini să ne ajute cu transportarea donațiilor ce vor fi făcute și cu asigurarea unor locuri disponibile în mașini, pentru cei care vor dori să ne însoțească în această vizită.

Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!

Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!

Doamne, ajută!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.