20221022 104916
Dragii noștri,


În continuarea tradiției începute în anii trecuți, dorim ca în preajma sărbătorii de Sf. Nicolae să pregătim câte un mic cadou pentru copiii din Centrul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.
Anul acesta ne-am gândit să le oferim fiecăruia câte o IE pe care să o poată folosi la diverse festivități școlare sau alte evenimente în care se cinstesc tradițiile și portul popular. Cei care doriți să contribuiți, vă rugăm să trimiteți donația în contul Fundației, cu precizarea „IE - Pentru Giurgiu”.

Vă mulțumim pentru că ați contribuit, într-un fel sau altul, la realizarea vizitei de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija Părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, unde am ajuns sâmbătă, 22 octombrie, cu două mașini, cu produsele necesare pentru această perioadă, respectiv, alimente și produse de igienă și curățenie.
În mod special, dorim să mulțumim persoanei care a făcut posibilă achitarea integrală a celor două facturi în valoare de 6.340 lei.
Cu ajutorul dragostei și generozitătii dvs, suma totală care a fost virată Centrului, prin transfer bancar, fiind de 9.000 lei (la care se adaugă sumele donate în numerar, cu pomelnice, sau de către cei care am făcut vizita de sâmbătă).
Vă mulțumim tuturor pentru milostenie! Domnul să vă înmulțească darurile! Câteva fotografii din cadrul vizitei regăsiți aici.


Vă încurajăm să contribuiți în continuare pentru susținerea activității acestui centru. Puteți dona sumele în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)

Pentru alte detalii sau clarificări folosiți adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau nr de telefon 0760 141 744.

Vă mulțumim pentru dragoste și implicare!
Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza, cu voia Domnului, în cursul lunii decembrie.
Maica Domnului și Părintele Arsenie Boca să ne ajute pe toți în desăvârșirea lucrărilor plăcute lui Dumnezeu!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.