WhatsApp Image 2022 12 04 at 20.47.50 5
Dragii noștri,
Vă mulțumim pentru căldura și generozitatea cu care v-ați implicat fiecare pentru a aduce bucurie pe fețele copiilor de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns duminică, pe 4 decembrie 2022 (cu 3 mașini – 10 adulți și 4 copii), în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, în ultima noastră vizită din acest an.

După obișnuitul popas la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din aceeași localitate, unde am participat la Sf. Liturghie, ne-am îndreptat către Așezământ, unde am împărțit copiilor dulciuri și cadourile pregătite cu sprijinul dvs.: câte o IE, dar și o băsmăluță (pentru fete), respectiv, un brâu (pentru băieți). Câteva imagini găsiți aici.
De asemenea, în afară de celelalte bunuri (alimente și produse de curățenie) pe care le-am achiziționat și transportat acolo, a fost donată prin virament bancar suma de 3000 lei, care să poată fi folosită inclusiv la achitarea facturilor de utilități.
Înainte de sfârșitul acestui an, dorim să vă mulțumim încă o dată pentru că ați fost alături de Fundație în susținerea proiectului social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, coordonat de Părintele Valentin Ștefan și Doamna Preoteasa Veronica Ștefan, contribuind în felul nostru pentru ajutorarea „fraților aceștia mai mici”, căci de fapt pentru Dumnezeu le facem pe toate!
Ne rugăm Maicii Domnului și Părintelui Arsenie Boca să ne călăuzească pe toți ca să ținem aprinsă și în noul an ce se apropie făclia iubirii ziditoare pentru aproapele nostru!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.