aezamant Giurgiu

Cu voia Domnului, duminică, 4 decembrie 2022, vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
În cazul în care doriți să ne însoțiți în această vizită, puteți contribui fiecare după puteri, cu câteva dintre produsele necesare pentru acoperirea celor mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă, din lista de mai jos:

- produse alimentare: cereale, pate vegetal, conserve ton, șnițele de soia, ulei, roșii în bulion, ciuperci la conservă, măsline, fructe;
- produse de igienă și curățenie: domestos, soluție de vase, soluție pentru geamuri, hârtie igienică, mături și fărașe, folie de aluminiu, detergent de rufe, soluție pentru pardoseală.
De asemenea, în această perioadă este nevoie de sprijin pentru a putea achita și factura de energie electrică, în valoare de 1860 lei.

Vă reamintim că, în continuarea tradiției începute în anii trecuți cu ocazia sărbătorii de Sf. Nicolae, am pregătit cu ajutorul dumneavoastră, prompt și generos, câte un cadou pentru copii, adică o IE tradițională.

Vă mulțumim și vă așteptăm să vă alăturați proiectului Fundației noastre, pentru ca această frumoasă lucrare de asistență socială și de natură profund creștină din comuna Slobozia, județul Giurgiu, să fie de folos pentru cât mai mulți dintre semenii noștrI!!

În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, puteți dona sumele în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

În cazul în care doriți să ne însoțiți, vă rugăm să ne anunțați în timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel târziu până miercuri, 30 noiembrie.
Persoană de contact: Simona Șandru, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Apelăm și de această dată la persoanele care dispun de mașini să ne ajute cu transportarea donațiilor ce vor fi făcute și cu asigurarea unor locuri disponibile în mașini, pentru cei care vor dori să ne însoțească în această vizită.
Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!
Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!
Doamne, ajută!

 

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.