Sf.Arhangheli Giurgiu
Dragii noștri,
Anul acesta, în lunile februarie și aprilie, iunie, am fost în vizită, împreună cu voluntarii și prietenii Fundației, la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am adus mamelor și copiilor de acolo, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, o parte din produsele necesare pentru traiul zilnic (alimente, produse de igienă și curățenie).

Câteva imagini din aceste vizite sunt disponibile aici.
Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat cu transportul, cu donațiile în bani sau produse sau doar cu un gând ori rugăciune!
Pentru aceasta vară, ne dorim să le oferim sprijin pentru efectuarea unor lucrări mai ample de renovare a construcțiilor ce aparțin de acest Așezământ.
În acest scop, aveți posibilitatea de a contribui fie cu materiale de construcție pe care le puteți transporta direct la centrul din comuna Slobozia (50 de baxuri polistiren de 10 cm, 10 suluri de plasă, 25 saci adeziv, 10 găleți vopsea lavabilă exterior alb, trafaleți, colțare, 15 pungi ciuperci polistiren), fie cu donații financiare, suma totală necesară fiind de aproximativ 10.000 lei.
Sumele pot fi donate în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")
Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați proiectului Fundației noastre, pentru ca această frumoasă lucrare de asistență socială și de natură profund creștină din comuna Slobozia să fie de folos pentru cât mai mulți dintre semenii noștri.
Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!
Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!
Doamne, ajută!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.